Van / Saray Çaybağı İlkokulu

Telefon:0--0 Adres:Çaybağı Köyü SARAY/VAN Web Sitesi:https://caybagiilkokulu.meb.k12.tr Van Okulları, Van Saray Okulları, Van İlkokulları, Van Saray İlkokulları, İlkokul Haberleri, Van İlkokul Haberleri, Van Saray İlkokul Haberleri
Kaynak:https://caybagiilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon" Öğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden , bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen , araştırmacı ve orijinal buluşlar üretebilen, Atatürkçü düşünceyi benimsemiş , özgüveni yüksek , ülkesinin ve dünyanın geleceğinin kendi sorumluluğu olduğunun bilincinde olan ideal nesli yetiştirmek için kalite ilkelerine bağlı, çalışanlarına önem veren çağdaş bir okul olmak"
Misyon" Öğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden , bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen , araştırmacı ve orijinal buluşlar üretebilen, Atatürkçü düşünceyi benimsemiş , özgüveni yüksek , ülkesinin ve dünyanın geleceğinin kendi sorumluluğu olduğunun bilincinde olan ideal nesli yetiştirmek için kalite ilkelerine bağlı, çalışanlarına önem veren çağdaş bir okul olmak"
Telefon0--0
AdresÇaybağı Köyü SARAY/VAN
İnternet Sitesihttps://caybagiilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz Saray ilçesine bağlıdır. Baltepe adı verilen tepenin kuzey yamacında olup, ilçenin en büyük köylerinden biridir. Adını içinden geçen küçük bir çaydan almıştır. Köyün kenarında İran’a kadar uzayıp giden Kötür çayı gelmektedir. Çaybağı Köyü 110 hanesi ve 900’e varan nüfusuyla en büyük köylerden biridir. Doğum oranı fazla olup iş imkânlarının az olması nedeniyle dış illere sürekli olarak göç vermektedir.
Ulaşımİlçeye olan uzaklık 17 km´dir. Öğretmen servisi ile ulaşım yapılmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçeye olan uzaklık 17 km´dir.
Öğretim ŞekliTam gün eğitim yapılmaktadır.
Ders Saatleri08:30
13:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSoba ile ısınılmaktadır.
İnternet BağlantısıYok
ProjelerVAN OKUYOR PROJESİ gerçekleştirilmektedir.
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı53
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://caybagiilkokulu.meb.k12.tr/65/12/742041/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)