Van / Muradiye Devetaşı Köyü Menşure - İdris Erdoğan İlkokulu

Adres:Devetaş Mah. Devetaş Sk. No8 Muradiye/VAN devetasioogmail.com Web Sitesi:https://devetasilkokulu.meb.k12.tr Van Okulları, Van Muradiye Okulları, Van İlkokulları, Van Muradiye İlkokulları, İlkokul Haberleri, Van İlkokul Haberleri, Van Muradiye İlkokul Haberleri
Kaynak:https://devetasilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyon , bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle ‘geleceğin resmidir’. Ortaokulumuzun vizyonu ; okul paydaşlarının ( yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ,mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile ; Bulunduğumuz yerleşim biriminde her zaman öncelikle tercih edilen , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı , milletini seven , geleceğe emin adımlarla yürüyen genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , gelecekte kendine güvenen , kendi başına ayakta durabilen nesiller yetiştirmektir. Avrupa Birliği normlarında , eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarından biri yapmaktır.
MisyonBir ortaokul olarak varlığımızı Türk Milli Eğitim ve öğretiminin amaçlarından almaktayız. Misyonumuz; Atatürkçü düşünce sistemini davranış sistemi haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu bağlamda biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili , yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerimize rehberlik ederek onların bilgiye nasıl ulaşacaklarının yolunu göstermektir.
Faks.
AdresDevetaş Mah. Devetaş Sk. No8 Muradiye/VAN devetasioogmail.com
İnternet Sitesihttps://devetasilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDevetaş Mah. Devetaş Sk. No:8 Muradiye/VAN
UlaşımMuradiye´ye 23 KM
Van´a 106 KM Servisle, Asfalt yol
Merkezden UzaklıkMuradiye´ye 23 KM
Van´a 106 KM
Servis BilgisiÖğretmen Servisi
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri08:00 - 13:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif Etkinlikler.
Bilimsel Etkinlikler.
Projeler.
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı80
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://devetasilkokulu.meb.k12.tr/65/09/742944/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)