Van / İpekyolu Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:04322168007 Adres:SEYİT FEHİM ARVASİ MAH. ADALI SK. ALIYA IZZETBEGOVIÇ ORTAOKULU BLOK NO: 11/3 İPEKYOLU / VAN Web Sitesi:https://vanipekyolualiyaizzetbegoviciho.meb.k12.tr Van Okulları, Van İpekyolu Okulları, Van İmam Hatip Ortaokulları, Van İpekyolu İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Van İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Van İpekyolu İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://vanipekyolualiyaizzetbegoviciho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGüven temelinde , olumsuz şartları fırsata dönüştüren, milli kültürümüzden gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip eden ve uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, özgür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri benimseyen bireyler yetiştirmek.
MisyonÜlkemizin eğitim sistemi içerisinde yeni metotlar geliştirerek daha verimli daha etkili yöntemlerle ve sosyal aktivitelerle büyük başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olarak, İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insani değerlerin temelinde din ve ahlakın önemini kavratarak, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak.Sorunlara çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmek.
Telefon04322168007
Faks(432) 216 8007
AdresSEYİT FEHİM ARVASİ MAH. ADALI SK. ALIYA IZZETBEGOVIÇ ORTAOKULU BLOK NO: 11/3 İPEKYOLU / VAN
İnternet Sitesihttps://vanipekyolualiyaizzetbegoviciho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriULAŞIMI RAHAT
Ulaşım500 MŞEHİR İÇİ MİNİBÜS
Merkezden Uzaklık500 M
Ders Saatleri08:30 15:00
Yabancı DilİNGLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı78
  • Derslik Sayısı10
Kaynak:https://vanipekyolualiyaizzetbegoviciho.meb.k12.tr/65/13/765806/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)