Van / Erciş İbn - İ Sina Ortaokulu

Adres:Tekevler Cd. No2 İbni Sina Ortaokulu Web Sitesi:https://ercisibnisinaortaokulu.meb.k12.tr Van Okulları, Van Erciş Okulları, Van Ortaokulları, Van Erciş Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Van Ortaokul Haberleri, Van Erciş Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ercisibnisinaortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bugünden yaşayarak,Türk Milli Eğitimi Temel Kanunu doğrultusunda birey yetiştirmek için,kaliteyi artırarak örnek ve lider bir okul olmak.
Misyon>>> Türk Milli Eğitimi Temel Kanununda ifade edilen;Türk Milli Eğitiminin genel amaçları,temel ilkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda,bireyler yetiştirmek görevimizdir. >>> Amacımız;geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceğe bu yönden yaşayarak değişim,gelişim ve yeniliklere açık,teknolojiyi yakından takip ederek,çevre şartları ve veli beklentileri göz önünde bulundurularak,öğrencileri bilimsel düşünme ve proje geliştirme felsefesi kazandırılarak,iyi bir üst okula hazırlamak ve evrensel değerler doğrultusunda eğlenceli eğitim öğretim ortamında bireyler yetiştirmektir.
BaşarılarOkul minikler futbol takımımız ilçede 2.olmuştur.
Okul Atletizm takımımız ilçede 1.olmuştur.
AdresTekevler Cd. No2 İbni Sina Ortaokulu
İnternet Sitesihttps://ercisibnisinaortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMahalledeki binaların geneli bir veya iki katlı olup müstakil evlerden oluşmaktadır.Okul binası ile Van yolu arasında 500mt lik bir mesafe vardır.
Ulaşımİlçe merkezine uzaklık 2-3 km civarındadır.İl merkezine uzaklık ise 100km´dirOkulumuza ulaşım minibüsler ve belediye otobüsü aracılığı ile sağlanıyor.İlçe merkezinden okul mesafesi 5dk dir.Yürüme mesafeside yarım saattir.İstendiği taktirde taksilerlede ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine uzaklık 2-3 km civarındadır.İl merkezine uzaklık ise 100km´dir
Ders Saatleri07:00 - 12:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı202
  • Derslik Sayısı17
Kaynak:https://ercisibnisinaortaokulu.meb.k12.tr/65/06/888024/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)