Van / Çatak Kayaboğazı İlkokulu

Telefon:4325212238 Adres:Görentaş Köyü Mevkii Çatak Van
İl merkezine 60 km, ilçe merkezine 22 km mesafededir.
Okulumuz Van - Çatak yolu üzerinde bulunduğundan ulaşım sağlan yol asfalttır. Van merkeze yada Çatak merkeze ulaşım minibüs ve otobüs ile sağlanmaktadır.
Web Sitesi:https://kayabogazilkokulu.meb.k12.tr Van Okulları, Van Çatak Okulları, Van İlkokulları, Van Çatak İlkokulları, İlkokul Haberleri, Van İlkokul Haberleri, Van Çatak İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kayabogazilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇevre, su ve enerji bilinci gelişmiş, toplumun kültür ve değerlerini benimsemiş, bu değerlere saygılı, demokrasiyi kavramış, disiplinli olmayı benimsemiş, planlı , medeni cesaret sahibi, kendi haklarının yanında toplumun ve diğer bireylerin de haklarını savunabilen,iyi öğrenmeyi kavramış, sınav korkusunu bir tarafa bırakmış, kendine güvenen , üst öğrenime hazır,bireysel yaşamının yanında kendini vatanına ve milletine adamış nitelikli bireyler olarak yetiştirmektir.
MisyonBütün öğrencilerin öğrenmesini bilgili, becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerinin sağlanması. Bunun yanında; bünyesinde öğrenim gören her öğrenciyi katılımcı bir anlayışla, ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, araştırmacı, öğrenmeyi seven; bedenen, zihnen ve ahlâken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmek.
Telefon4325212238
Faks04325122608
AdresGörentaş Köyü Mevkii Çatak Van
İl merkezine 60 km, ilçe merkezine 22 km mesafededir.
Okulumuz Van - Çatak yolu üzerinde bulunduğundan ulaşım sağlan yol asfalttır. Van merkeze yada Çatak merkeze ulaşım minibüs ve otobüs ile sağlanmaktadır.
İnternet Sitesihttps://kayabogazilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGörentaş Köyü Mevkii Çatak - Van
UlaşımOkulumuz Van - Çatak yolu üzerinde bulunduğundan ulaşım sağlan yol asfalttır. Van merkeze yada Çatak merkeze ulaşım minibüs ve otobüs ile sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 60 km, ilçe merkezine 22 km mesafededir.
Ders Saatleri8:30 - 14:30
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı70
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://kayabogazilkokulu.meb.k12.tr/65/05/743164/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)