Van / Çatak Boyunpınar İlkokulu

Telefon:432 512 26 36 Adres:Boyunpınar Köyü Web Sitesi:https://boyunpinarilkokulu.meb.k12.tr Van Okulları, Van Çatak Okulları, Van İlkokulları, Van Çatak İlkokulları, İlkokul Haberleri, Van İlkokul Haberleri, Van Çatak İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirleriningelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MisyonBiz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
Telefon432 512 26 36
Faks.
AdresBoyunpınar Köyü
İnternet Sitesihttps://boyunpinarilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyün yerleşim tipi toplu köy yerleşmesi tipinde olup evler dağ eteğine kurulmuştur.
UlaşımOkulumuzun yer aldığı Boyunpınar köyünün Van il merkezine uzaklığı 57 km olup ilçe merkezine uzaklığı 30 kmdir.Köye ulaşım servis araçlarıyla sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuzun yer aldığı Boyunpınar köyünün Van il merkezine uzaklığı 57 km olup ilçe merkezine uzaklığı 30 kmdir.
Ders Saatleri08:30-14:10
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı14
  • Derslik Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://boyunpinarilkokulu.meb.k12.tr/65/05/741397/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)