Teknolojiyi Faydalı Kullanabiliyorum E Twinning Projemiz

I Can Use Technology Beneficially e Our Twinning Project

Teknolojiyi Faydalı Kullanabiliyorum e Twinning Projemiz

 

Teknoloji, günümüzde her alanı kapsayan faydalı kullanım alanlarına sahip olduğu kadar zararlı etkileri de bir o kadar çok olan bir gerekliliktir. Bu olgu için en iyi kullanım şartlarını öğrenerek, hayatımızı kolaylaştırıcı etkilerini ön plana çıkarmalıyız. Aksi halde zararlı etkileri çocukluktan başlayarak insanları etkisi altına almakta ve sonuçları iyi olmamaktadır. Yapılan araştırmalar Türkiye de öğrencilerin %78 inin aşırı ve zararlı teknoloji kullanımına maruz kaldıkları belirlenmiştir. Günde ortalama 4 saat tablet, telefon, televizyon ve bilgisayar ile ilgilenen çocuklarda okul başarısının düştüğü, kişiler arası iletişimin bozulduğu ve okula devam sorunu yaşadıkları görülmüştür. Bu Projemiz ile okulda daha başarılı ve mutlu nesiller yetişmesini sağlamak istiyoruz.

Okul Psikolojik Danışmanımız Merve Işık kuruculuğunda oluşturulan projemiz 6 Türk Ortak ve 2 yabancı ortak ile devam etmektedir. Türkiye nin çeşitli illerinden katılım sağlayan ortaklarımız ile başarı sağlama hedefindeyiz.

Proje için Merve Işık okul güvenlik sertifikası olan e safety label belgesini almaya hak kazanmıştır.

I Can Use Technology Beneficially e Our Twinning Project

 

Technology is a necessity that has beneficial uses that cover every area as well as its harmful effects. For this phenomenon, we should learn the best usage conditions and highlight the effects that make our lives easier. Otherwise, its harmful effects affect people starting from childhood and the results are not good. The research in Turkey was determined that 78% of students exposed to excessive and harmful use of technology. It has been observed that children who take care of tablets, phones, televisions and computers for an average of 4 hours a day have a decrease in school success, impaired interpersonal communication and have problems in school attendance. With this project, we want to raise more successful and happy generations at school.

Our project, which was founded by our School Psychological Consultant Merve Işık, continues with 6 Turkish partners and 2 foreign partners. Turkey's participation in the various provinces to achieve success with our partners providing hedefindeyiz.

Merve Işık has been awarded the e safety label certificate, which is the school safety certificate, for the project.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Melikgazi Şehit İsmail Uygun Anaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)