Tekeli Ortaokulu'nda İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Tüm yurtta olduğu gibi Tekeli Ortaokulu veTekeli İmamhatip Ortaokulu 2022-2023 öğretim yılı 12 Eylül Pazartesi günü ilk zillerin çalması ile başladı.Tekeli Türkçe Öğretmeni Mesut Fidan, Matematik Öğretmeni Bahar Dübüş Çakara, Müzik Öğretmeni Funda Yılmaz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Küçükkozak tarafından hazırlanan İlköğretim haftası kutlama programı ile öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirmiştir.

17 Haziran 2022 Cuma günü karnelerin alınmasıyla başlayan 3 aylık yaz tatilinden sonra okuluna kavuşan öğrencilerin heyacanı görülmeye değerdi.

Program Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimizin ve Türk Milli Eğitimine emeği geçen büyüklerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşımızın okunmasıyla devam etti.  5F Sınıfından Sueda Hilal Çakara, 7B Sınıfından Fatih Murat Şeker, 6 H Sınıfından Nisa Nur Ünal adlı öğrencilerin konuşmalarını yapmaları ve şiirlerini okumalarıyla program devam etti. Ortaokula ilk adımını atan 5.sınıf öğrencileri temsilen bir öğrenciye, 8.sınıf öğrencileri adına 'okulumuza hoş geldin'  çiçeği takdim edildi. Okul müzikleri eşliğinde öğrenciler oynayıp eğlendiler.

Okul Müdürü Halil Alkan: "Okulların açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında şunları söyledi: "Sevgili öğrencilerim, hepiniz okulumuza hoş geldiniz. Mutluyuz. Yaz tatilinde dinlenerek, enerji depolayarak okulumuza geldiniz. Sizleri okula başlatmanın heyecanını yaşıyoruz.  Bakanlığımızın oluşturduğu destekleme ve yetiştirme kurslarına (DYK) başvurularınızı yapmayı ihmal etmeyin. Bizlere ve sizlere birçok görev düşüyor. Geleceğin teminatı, taze fidanlara ilk can suyu olarak eğitimin verileceği ilköğretim haftasına erişmenin mutluluğu ve heyecanı yaşıyoruz. Öğrencilerimiz gerçek yuvalarına, eğitim yuvalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Öğretmen, öğrenci ve velinin içinde olduğu eğitim verimi daha da artıracaktır. Yeni eğitim öğretim yılı hepinize hayırlı olsun."

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Serik Tekeli İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)