Tekeli Ortaokulu Lgs Stresini Patlattı

Tekeli Ortaokulu, yapılan deneme sınavları sonunda 8. Sınıf öğrencilerinin, yorgunluklarını azaltmak ve 5 Haziranda yapılacak olan Liselere Giriş Sınavında moral ve motivasyonlarını arttırmak için balon patlatma etkinliği gerçekleştirdi. Akademik başarının ve sosyal faaliyetlerin merkezi olan okulda öğrencilerin  mutluluğu görülmeye değerdi.

Tekeli Ortaokulu Ahenk Projesi kapsamında okulda yapılan deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerini dönem başından beri ödüllendirerek motive etmeye devam etti. 5 Haziranda yapılacak olan Liselere Giriş Sınavında öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırmak için okul bahçesinde güzel bir etkinlik daha gerçekleştirildi.Okul Rehber Öğretmenleri Yücel Tığ, Beyza Uysal ve Semra Ceyhan tarafından planlanan etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi ve sınav baskısı sebebiyle oluşan streslerini azalttılar.

Tekeli Ortaokulu Müdürü Halil Alkan," LGS hayatın ne başlangıcı ne sonu olacaktır. Sınav stresini yönetmek gireceğiniz sınavlarda size her zaman kazandıracaktır. Öğrencilerimizin her durumda destekçisiyiz. Onları yüreklendirmek için planlı çalışmalarımız devam ediyor. Düzenli ve disiplinli çalışmanın karşılığında başarılı olacağınıza inancım tamdır. Tekeli Ortaokulu her zaman başarının peşindedir. Tekeli Ortaokulu her yıl LGS yerleştirmelerinde ön sıralarda yer almıştır. Başarıya aç öğrencileriyle her zaman destekçimiz değerli velilerimizle ve tecrübe sahibi kurum çalışanlarımızla bu yıl da hedeflerimizin peşinden gidiyoruz. Sevgili öğrencilerime güveniyorum. Tekeli Ortaokulu ailesinin başarılarına katkı sağlayan kıymetli öğretmenlerimize, değerli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederim. Bu etkinliğin düzenlenmesi için önder olan Okul Rehber Öğretmenlerimiz Yücel Tığ, Beyza Uysal ve Semra Ceyhan'a çok teşekkür ederim. Ayrıca bizlere her türlü desteği veren Okul Aile Birliği Başkanımız Durmuş Durmaz ve üyelerine çok teşekkür ederiz. LGS streslerini patlatmak üzere okul bahçemize 8. Sınıf öğrencilerimizi davet ediyorum. Oldukça yoğun geçen bir yılda biriktirdiğimiz onca anımızı, hatıramızı balonlarınızın içine saklayıp hep birlikte patlatmaya hazır mısınız?" dedi.

Müzik eşliğinde öğrencilerin hep birlikte balonları patlatmasıyla ve akabinde çeşitli oyun havaları eşliğinde öğretmenleri ile birlikte oynayan çocukların eğlenmesinin ardından etkinlik son buldu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Serik Tekeli İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)