Şanlıurfa / Suruç Mürşitpınar Ortaokulu

Telefon:0 414 623 10 89 Adres:Mürşitpınar Köyü Suruç/ŞANLIURFA Web Sitesi:https://mursitpinarortaokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Suruç Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Suruç Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Suruç Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://mursitpinarortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulanan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir
MisyonKendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek.

Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak.

Uygulanan eğitim metodları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olmak.
Telefon0 414 623 10 89
AdresMürşitpınar Köyü Suruç/ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://mursitpinarortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMürşitpınar Mah. Mürşitpınar Sok. No:1
UlaşımSuruç İlçe Merkezine Uzaklık: 10 km Şanlıurfa İl Merkezine Uzaklık: 55 kmŞanlıurfa il merkezinden Suruç´a ulaşım: Şanlıurfa Otogarı´ndan Suruç ilçe merkezine her 5 dakikada bir kalkan Suruç-Birlik minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. İlçe Merkezinden Okulumuza Ulaşım: Özel araba veya ticari taksi ile okulumuza ilçe merkezinden ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkSuruç İlçe Merkezine Uzaklık: 10 km Şanlıurfa İl Merkezine Uzaklık: 55 km
Servis BilgisiÖğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz okula servis ile gelmekte olup ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamaktadırlar.
Ders SaatleriDerse başlama saati: 08:10 - Ders bitiş saati: 14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL (1 Mbit)
Sportif EtkinliklerOkulumuz bir çok sportif faaliyetlere aktif olarak katılmaktadır. Son faaliyetimiz Oryantiring Dalında olmuş olup okulumuza iki adet birincilik, iki adet ikincilik olmak üzere 4 adet kupa kazandırılmıştır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz 4006 TUBİTAK Bilim Fuarına katılmaya hak kazanmıştır. Bu yılla birlikte okulumuzda 17 Mayısta 2. Bilim Fuarı yapılacaktır.
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı252
  • Derslik Sayısı24
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://mursitpinarortaokulu.meb.k12.tr/63/10/718344/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)