Şanlıurfa / Siverek Aşağı Karabahçe İlkokulu

Adres:AŞAĞIKARABAHÇE MAH. AŞAĞIKARABAHÇE SK. NO 38 İÇ KAPI NO 1 SİVEREK / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://akarabahceilkokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Siverek Okulları, Şanlıurfa İlkokulları, Şanlıurfa Siverek İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şanlıurfa İlkokul Haberleri, Şanlıurfa Siverek İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, teknolojik açıdan donanımlı, yıldan yıla kendini geliştiren, nitelikli ve fark yaratan bir kurum olmak vizyonumuzdur.
MisyonÖzümseyerek öğrenen, öğrendiği bilgiyi kullanan, kullandığı bilginin sonuçlarını değerlendiren, öz denetim ve öz yönetim becerisi gelişmiş, problemleri çözen ve pratik çözümler üreten, özgür düşünen, çağdaş, yenilikçi ve teknolojik gelişmelere ayak uyduran, kültürel, milli, ahlaki ve evrensel değerlere uygun hareket eden, sosyal sorumluluk ve bilimsel projelere katılmaya istekli, lider nitelikli bireyleri yetiştirmek misyonumuzdur.
AdresAŞAĞIKARABAHÇE MAH. AŞAĞIKARABAHÇE SK. NO 38 İÇ KAPI NO 1 SİVEREK / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://akarabahceilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy
UlaşımSiverek İlçe merkezine uzaklık 40 km dirSiverek ve Diyarbakır´a öğretmen servisi bulunmaktadır. Diyarbakır 45 km uzaklıkta olup öğretmenlerimiz Diyarbakır ve Siverek´te İkamet etmektedir.
Merkezden UzaklıkSiverek İlçe merkezine uzaklık 40 km dir
Servis BilgisiDiyarbakır ve Siverek´e servis vardır.
Ders Saatleri08:20-14:05
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı158
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://akarabahceilkokulu.meb.k12.tr/63/09/742728/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)