Şanlıurfa / Siverek 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu

Adres:ŞİRİNKUYU MAH. ŞİRİNKUYU 73 SK. 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İLK VE ORTA OKULU BLOK NO: 3 SİVEREK / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://siverek15temmuzsehitleriilkokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Siverek Okulları, Şanlıurfa İlkokulları, Şanlıurfa Siverek İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şanlıurfa İlkokul Haberleri, Şanlıurfa Siverek İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okulöncesi öğretimin ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri ekonomik ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.
MisyonÖğrencilerimizi Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okulöncesi öğretimin ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri ekonomik ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.
AdresŞİRİNKUYU MAH. ŞİRİNKUYU 73 SK. 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İLK VE ORTA OKULU BLOK NO: 3 SİVEREK / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://siverek15temmuzsehitleriilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Karacadağ Anadolu Lisesi arkasında yer almaktadır.
UlaşımOkulumuz Şanlıurfa il merkezine 90 km uzaklıkta ve Siverek ilçe merkezinde yer almaktadır.Ulaşım Özel servis ve özel araçlarla sağlanmaktadır. Okulumuzun bulunduğu bölgeye şu an için toplu taşıma hizmeti verilememektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Şanlıurfa il merkezine 90 km uzaklıkta ve Siverek ilçe merkezinde yer almaktadır.
Ders Saatleri08:30-11:40 -11:40-12:40 öğle arası- 12:40-14:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKömür kazanlı kalorifer sistemi
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı36
  • Öğrenci Sayısı996
  • Derslik Sayısı41
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı3
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://siverek15temmuzsehitleriilkokulu.meb.k12.tr/63/09/763042/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)