Şanlıurfa / Eyyübiye Umuroba Ortaokulu

Adres:UMUROBA MAH. UMUROBA KÜME EVLERİ UMUROBA İLK VE ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO: 96A İÇ KAPI NO: 0 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://umurobaortaokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Eyyübiye Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Eyyübiye Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Eyyübiye Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://umurobaortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
MisyonMutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entellektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
AdresUMUROBA MAH. UMUROBA KÜME EVLERİ UMUROBA İLK VE ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO: 96A İÇ KAPI NO: 0 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://umurobaortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Eyyübiye ilçesine bağlı Şanlıurfa merkezinin güney doğusunda yer alan Umuroba mah. sınırlırı içerisinde yer almaktadır. Okulumuza 3 Km mesafede Karaali Kaplıcaları mevcuttur.
Ulaşım45 KMOkulumuzun öğretmen servisi vardır. Ulaşım 45 dakika sürmektedir ve herhangi bir sıkıntı yoktur.
Merkezden Uzaklık45 KM
Kontenjan BilgileriSitemizdeki tüm bilgiler güncel olup okulumuza atanacak öğretmenler NORM fazlası olmayacaktır.
Ders Saatleri08:10-14:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKALORİFERLİ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı130
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://umurobaortaokulu.meb.k12.tr/63/12/758503/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)