Şanlıurfa / Eyyübiye Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Telefon:0414 215 54 39 Adres:HALEPLİBAHÇE MAH. 2372 SK. FATH SULTAN MEHMET ILKOKULU BLOK NO 2 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://urfafsmilkokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Eyyübiye Okulları, Şanlıurfa İlkokulları, Şanlıurfa Eyyübiye İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şanlıurfa İlkokul Haberleri, Şanlıurfa Eyyübiye İlkokul Haberleri
Kaynak:https://urfafsmilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Telefon0414 215 54 39
Faks0414 216 43 13
AdresHALEPLİBAHÇE MAH. 2372 SK. FATH SULTAN MEHMET ILKOKULU BLOK NO 2 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://urfafsmilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz il merkezindedir. İpekyol Bulvarı üzerindeki Balıklıgöl Devlet Hastanesi kavşağından girildiğinde Hilton Garden Inn Otel´inin karşısındadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezindedir.
Öğretim ŞekliNORMAL ÖĞRETİM
Ders Saatleri08.30-14.20
Isınma TürüKalorifer(Doğalgaz)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı32
  • Öğrenci Sayısı875
  • Derslik Sayısı25
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://urfafsmilkokulu.meb.k12.tr/63/01/720728/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)