Şanlıurfa / Bozova Türkmenören Ortaokulu

Adres:TÜRKMENÖREN MAH. TÜRKMENÖREN KÜME EVLERİ NO: 108 BOZOVA / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://turkmenorenoo.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Bozova Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Bozova Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Bozova Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://turkmenorenoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonSağlam karakterli, dürüst, vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, milli ve evrensel değerleri benimseyen,kendi ayakları üzerinde durabilen öğrenciler yetiştirmek.
AdresTÜRKMENÖREN MAH. TÜRKMENÖREN KÜME EVLERİ NO: 108 BOZOVA / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://turkmenorenoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞanlıurfa ili Bozova İlçesi Türkmenören Mahallesi.
UlaşımŞanlıurfa´ya 71 km uzaklıktadır. İlçe merkezine ise 35 km uzaklığındadır. Okulumuza ulaşım, Yaylak dolmuşları ile sağlanmaktadır. Okulumuz Halfeti ilçesi, Yukarı Göklü beldesine yakındır ve öğretmenlerimizin konaklama ihtiyacını giderecek, kiralık toki evleri mevcuttur bununla birlikte, Yaylak beldesi ve Bozova ilçesinde de konaklanabilinir. Şanlıurfa il merkezinden de ortalama 1 saatte gelinebilir.Okulumuzda Lojman bulunmamaktadır.Yaylak dolmuşları ile her yarım saate bir Şanlıurfa Merkez-Bozova-Halfeti arası dolmuşlarına 500 mt. mesafededir okulumuz.
Merkezden UzaklıkŞanlıurfa´ya 71 km uzaklıktadır. İlçe merkezine ise 35 km uzaklığındadır. Okulumuza ulaşım, Yaylak dolmuşları ile sağlanmaktadır. Okulumuz Halfeti ilçesi, Yukarı Göklü beldesine yakındır ve öğretmenlerimizin konaklama ihtiyacını giderecek, kiralık toki evleri mevcuttur bununla birlikte, Yaylak beldesi ve Bozova ilçesinde de konaklanabilinir. Şanlıurfa il merkezinden de ortalama 1 saatte gelinebilir.Okulumuzda Lojman bulunmamaktadır.
Servis BilgisiYaylak dolmuşları ile ulaşım sağlanıyor. Bölgemizdeki okullarda ve okulumuzda öğretmen servisi bulunmamaktadır. Okulumuzda Lojman bulunmamaktadır.
Ders Saatleri08:20-15.15 Okulumuz Normal eğitimdir.
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer(Elektrikli ısınma)
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı94
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://turkmenorenoo.meb.k12.tr/63/04/766432/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)