Şanlıurfa / Birecik Sadettin ve Cemal Karaata Ortaokulu

Telefon:(0414) 652 4072 Adres:Cumhuriyet Mah. Meçan Kapısı Mevkii No 1, Birecik, Şanlıurfa Web Sitesi:https://sadettinvecemalkaraataortaokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Birecik Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Birecik Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Birecik Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sadettinvecemalkaraataortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ BİRECİK SADETTİN VE CEMAL KARAATA ORTAOKULU, HER ZAMAN GÖREVE HAZIR YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, MEZUNLAR VE VELİLER İLE BİRLİKTE GÜÇBİRLİĞİ SAĞLAYARAK DUYARLI, KATILIMCI, İLKELİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİREN, SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERLE ADINDAN SÖZ ETTİREN, ÜLKEMİZİN İYİ FEN , ANADOLU ÖĞRETMEN ,ANADOLU VE DİĞER LİSELERE HER YIL ARTAN SAYIYLA ÖĞRENCİ GÖNDEREN GÜÇLÜ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM KURULUŞU HALİNE GELMEK.
MisyonSADETTİN VE CEMAL KARAATA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK, MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNU´NUN AMAÇLARI İLE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI DOĞRULTUSUNDA, BAĞLI OLDUĞUMUZ TÜM KURUM, OKUL VE EĞİTİM ÇALIŞANLARININ BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMAK VE ÇAĞIN GEREKSİNİMLERİNE UYGUN BİR HİZMET SUNMAK; KURUM, OKUL VE EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZIN OLANAK VE YETERLİLİKLERİNİ ARTTIRARAK, ETKİLİLİK VE VERİMLİLİKLERİNİ YÜKSELTMEK VE BÖYLECE TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNE KATKIDA BULUNMAKTIR.. ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE ÇAĞDAŞ EĞİTİM SEVİYESİNE ULAŞIP "FİKRİ HÜR, VİCDANI HÜR" BİR NESİL YETİŞTİRMEK. ŞU ANDA BİZLERDE OLAN KUTSAL EMANETLERİ GURURLA GENÇLERİMİZE DEVREDECEĞİMİZ GÜNE KADAR GÖREVİMİZİ İLK GÜNKÜ HEYECANLA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETMEKTİR. HER YIL GELİŞEN VE DEĞİŞEN EĞİTİM HİZMETLERİNE UYUM SAĞLAMIŞ OLARAK ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN DÜZEYDE BİR EĞİTİM SEVİYESİNE ULAŞMAKTIR.
Telefon(0414) 652 4072
Faks04146524072
AdresCumhuriyet Mah. Meçan Kapısı Mevkii No 1, Birecik, Şanlıurfa
İnternet Sitesihttps://sadettinvecemalkaraataortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCumhuriyet mah. şehir merkezine yürüyüş mesafesi 20 dk.
Ulaşımilçe merkezinde bulunmaktadır.Öğretmen servisiyle sağlanıyor.
Merkezden Uzaklıkilçe merkezinde bulunmaktadır.
Servis BilgisiÖğretmen servisiyle sağlanıyor.
Ders Saatleri08:10 - 15:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı102
  • Derslik Sayısı12
Kaynak:https://sadettinvecemalkaraataortaokulu.meb.k12.tr/63/03/741990/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)