Şanlıurfa / Birecik Haydarahmet İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
MisyonBizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
BaşarılarOkulumuzun başarı oranı %95dir.
AdresHaydarahmet Köyü Birecik/ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://haydarahmetilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Şanlıurfa ilimizin Birecik ilçesine bağlı Haydarahmet köyünde bulunmaktadır. 1946 yılında faaliyete geçen okulumuz ilçe merkezine 32 km uzaklıktadır. Okulumuza ulaşım asfalt yol ile sağlanmaktadır.
Köyümüzün Uzunkuyu, Kısakuyu ve Eski Harabe olmak üzere 3 tane mezrası bulunmaktadır.
2 adet dersliği, 1 adet okul öncesi sınıfı, 1adet müdür odası, 1 adet kütüphanesi olan okulumuzda 1adet de lojman bulunmaktadır. Okul binasının dışında 2 adet tuvalet ve 1 adet depo bulunmaktadır.
UlaşımKöyümüz ilçe merkezine 30 km, il merkezine 70 km uzaklıktadır. Hergün ilçe merkezine minibüs ile gidiş geliş yapılmaktadır. Gaziantep-Şanlıurfa otoyoluna 8 km uzaklıkta bulunmaktadır. Otoyoldan Şanlıurfa ve Gaziantep´e her saat araç bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkKöyümüz ilçe merkezine 30 km, il merkezine 70 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliNORMAL ÖĞRETİM
Ders Saatleri08:30-14:40
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı24
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://haydarahmetilkokulu.meb.k12.tr/63/03/741904/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)