Okulumuzun Açılışı İle İlgili Bilgilendirme Covid19 Tedbirleri

OKULUMUZUN AÇILIŞI İLE İLĞİLİ BİLGİLENDİRME COVİD19 TEDBİRLERİ

OKULUMUZUN AÇILIŞI İLE İLĞİLİ BİLGİLENDİRME COVİD19 TEDBİRLERİ

Sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz;

6 Eylül 2021 pazartesi günü yüz yüze eğitime başlıyoruz. Öğrencilerimizin ileriki dönemde okul ortamlarından mahrum kalmamaları ve salgın süreci ile ilgili yeniden kısıtlamalar olmaması için hepimizin hassas olması ve Bakanlığımızın açıklamaları doğrultusunda hareket etmemiz büyük önem arz etmektedir. Buna göre;

1- 6 Eylül Pazartesi günü saat 08:00'de öğrencilerimizin okul bahçesinde hazır olmalarını sağlayınız. Eğitime eski binamızda başlayacağız. Taşınacağımız yeni binadaki eksikler Melikgazi Belediyemiz tarafından tamamlanınca yeni binaya geçilecektir. Ne zaman sorusunun cevabı "eksikler tamamlanınca" ifadesindedir. Derslerimiz 08:10'da başlayacaktır. 12:20'de öğle arası teneffüsü başlar. 13:10'da öğle sonrası ders başlar. Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri ders bitişi 14:40 olarak uygulanacaktır. Çarşamba günü ise ders bitiş saati 15:30'dur.

2- Velilerimiz zorunlu bir durum olmadıkça okul bahçesine girmeyeceklerdir.

3- 6 Eylül pazartesi günü sadece öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile açılış töreni yapılacak, akabinde dersler başlayacaktır. Öğrencilerimiz derse geçtikten sonra velilerimiz okul bahçemizde servislerle görüşme yapacaklardır.

4- Öğrencilerimizin ders kitapları hazır olup pazartesi günü teslim edilecektir. Öğrencilerimizin poşet, çanta gibi malzemelerle okula gelmelerini sağlayınız. Okuldan kitap için poşet verilmeyecektir.

5- Zorunlu haller dışında ziyaretçi kabul edilmeyecektir.

6- Öğrencilerimizin HES kodlarını sorulduğu zaman sınıf öğretmenine verebilmesini sağlayınız.    

7-Riskli olan veya pozitif olan öğrenciler okula gönderilmeyecektir. Test veren ve sonucu çıkmamış öğrenci ve diğer personel de okula gelemeyecektir.

8- Öğrenci, öğretmen ve tüm velilerimizin Covid 19 ile ilgili alınan tedbirlere uyması gereklidir. Tüm öğrencilerimizin yedek maske ile okula gelmesini sağlayınız. Maske kullanılamaz hale geldiğinde okulumuzdan maske verilecek olduğunu öğrencimize iletiniz.

9-  Bakanlığımızın 29970129 sayılı ve 24.08.2021 tarihli yazıları ekinde yer alan Ek 1 Bilgilendirme Formu tüm velilerimiz tarafından doldurularak sınıf öğretmenlerine teslim edilecektir.  

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Melikgazi 50. Yıl Dedeman İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)