Öğrencimiz Batuhan'dan Develi'ye Büyük Gurur. . .

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ BATUHAN, ÖDÜLÜNÜ ALDI. 

Her zaman söylediğimiz gibi Develi Mustafa Asım Köksal AİHL olarak biz, öğrencilerimizi akademik alanların yayında kültürel, sportif ve mesleki faaliyetlerle de destekliyoruz. Onların başarıları için titizlikle çalışıyoruz. 

Bu bağlamdaki başarıladımızdan biri de geçtiğimiz aylarda Batuhan Yıldırım'dan Türkiye Üçüncülüğü ile gelmişti. Öğrencimiz, Pakistan Ankara Büyükelçiliği ve Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından icra edilen "20. Yüzyılın İki Büyük Şairi: Mehmet Akif Ersoy ve Muhammed İkbal" temalı kompozisyon yarışmasında Türkiye üçüncülüğü elde etmişti. 

Bu doğrultuda Milli Eğitim Bakanınız Sn. Yusuf TEKİN'in ve Pakistan Ankara Büyükelçisi Sn. Yousef CÜNEYD'in, Millî Eğitim Bakan Yardımcılarımız Sn. Nazif YILMAZ'ın ve Sn. Kemal ŞAMLIOĞLU''nun teşrifleriyle 12.12.2023 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığında düzenlenen programda öğrencimiz, ödülünü Millî Eğitim Bakan Yardımcımız Sn. Nazif YILMAZ'ın ve Büyükelçi Sn. Yousef CÜNEYD'in ellerinden almıştır. Bakanımız Sn. Yusuf TEKİN ise öğrencimizi tebrik etmiştir. Devamında Bakan Yardımcımız Sn. Nazif YILMAZ, bizleri makamlarımda kabul etmişlerdir. Programa öğrencimize; öğrencimizin velisi Sn. Bekir YILDIRIM, okul müdürümüz Sn. Orhan BOZ, Yıldırm Beyzaıt Üniversitesi İktisadi İşletmeler müdürü Sn. Ayhan BOZ ve yarışma danışman öğretmeni Sn. Ünal KILIÇARSLAN da refakat etmişlerdir.

Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. 

Böylesi önemli bir yarışma ve kaliteli bir ödül töreni için Millî Eğitim Bakanımız Sn. Prof. Dr. Yusuf TEKİN beyfendiye ve Pakistan Ankara Büyükelçisi Sn. Dr. Yousef CÜNEYD'e şükranlarımızı sunuyoruz. 

Ayrıca bizleri makamladında kabul ederek onure eden Bakan Yardımcımız Sn. Dr. Nazif YILMAZ'a da hususiyetle şükranlarımızı sunuyoruz. 

Bizlere mihmandarlık yapan ve desteklerini esirgemeyen Sn. Ayhan BOZ'a, kıymetli velimiz Sn. Bekir YILDIRIM'a ve öğrencimizin başarısında büyük emekleri olan danışman öğretmenimiz Sn. Ünal KILIÇARSLAN'a da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Develi Mustafa Asım Köksal Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)