Manisa / Alaşehir Alaşehir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:02366531334 Adres:Fatih Mah. Erkenekon Cad. No1 Alaşehir/MANİSA
Manisa merkeze 110km,ilçe merkeze 2km uzaklıktadır.
Karayolu
Web Sitesi:https://alasehirborsaistanbul.meb.k12.tr Manisa Okulları, Manisa Alaşehir Okulları, Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Manisa Alaşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Manisa Alaşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://alasehirborsaistanbul.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMesleki gelişmeleri takip eden, alanında modern okul normlarına ulaşmayı hedefleyen bireylerin memnuniyetini; eğitim, öğretim, yönetim ve fiziki şartlar açısından artırmayı başaran bir okul olmak. Bilgiye ulaşmada ve kullanmada yetenekli üst eğitim kurumlarında ve meslek hayatında okulumuzu başarıyla temsil eden bireyler yetiştirmek. Okulumuzu ticaret liseleri arasında bütün etkinlikleriyle adını duyurmuş ve tercih edilen bir okul haline getirmek. Mesleki yönden kendini yenileyebilen, geleceği yön verecekleri yetiştirmek. Türkiye´de çağdaş uygarlık düzeyinde, disiplinli, bilim ve kültür düzeyi yüksek, başarısı ve sosyal aktiviteleri ile bilinen ve bu sebeple tercih edilen okul olmak. 4 yıllık fakülteleri kazanan öğrenci sayısını artırmak.
MisyonGenç ve dinamik eğitim kadrosuyla; ticaret meslek lisesi alanında Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; çağdaş bir eğitimi ilke edinmiş; ciddi, disiplinli, insana önem veren, iş piyasasının ihtiyacını giderecek bilgilerle donatılmış, kültürel alanda da yetkin, sosyal, girişimci, iyi ahlaklı, teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen, yeniliklere açık, başarının öğrenmekte ve Paylaşmakta gizli olduğunu bilen, çevreye saygılı, kendine güvenen, sorumluluk duygusu gelişmiş, rekabetçi, ülkesini seven, Demokratik, laik ve her renkten insanı hoşgörüyle kucaklayan bireyler yetiştirmek için varız.
Telefon02366531334
Faks02366531666
AdresFatih Mah. Erkenekon Cad. No1 Alaşehir/MANİSA
Manisa merkeze 110km,ilçe merkeze 2km uzaklıktadır.
Karayolu
İnternet Sitesihttps://alasehirborsaistanbul.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriFATİH MAH. ERGENEKON CAD. NO:1 ALAŞEHİR
UlaşımKarayolu
Merkezden UzaklıkManisa merkeze 110km,ilçe merkeze 2km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:30-16:40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı27
  • Öğrenci Sayısı344
  • Derslik Sayısı13
  • BT Odası Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://alasehirborsaistanbul.meb.k12.tr/45/04/309364/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)