Kayseri / Develi Müftü Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:03526213800 Adres:Numan Cebeci İHO Reşadiye Mah. Bilgin Cad. No 14/1 Develi/KAYSERİ Web Sitesi:https://numancebeciiho.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Develi Okulları, Kayseri İmam Hatip Ortaokulları, Kayseri Develi İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Kayseri İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Kayseri Develi İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://numancebeciiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKuran-ı Kerim’i hıfzedip yaratılış gayesinin amacına uygun ameller yapan, önce karakter sonra kariyer anlayışına sahip, sağlam karakterli ve yüksek kariyerli bireyler yetiştiren, bilimsel değişim ve gelişimin öncüsü olan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, ümmetin ve tüm insanlığın sorunlarının bilincinde olan, bir ayağı kendi değerlerinde sabit olup diğer ayağıyla tüm dünyayı anlayabilme potansiyeline sahip; yaşama ve yaşatmaya odaklı, toplumsal dönüşümün öncüsü ve başarıyı kendine şiar edinmiş gençler yetiştiren öncü bir eğitim kurumu olmak.
MisyonOkulumuz; tüm öğrencilere hitap eden kapsamlı eğitim modeliyle kaliteli eğitim vermeyi amaçlar. Hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek öğrenciler ile velilerin talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılamayı şiar edinir. Çok çeşitli sosyal etkinlikleri, her türlü bilimsel etkinliği gerçekleştirmeye uygun ortamları, sanat alanlarından okul ve çevre imkânları ölçüsünde azami ölçüde faydalanmak, zekâ atölyeleri ile yaparak, uygulayarak, yaşayarak öğrenme modeli çerçevesinde öğrencilerin kişisel gelişimini desteklemeye uygun alternatif sunmak. Bilginin güç olduğuna inanan, geçmişini önemseyip geleceğini planlayan; çalışkan, şahsiyetli ve sorumluluk sahibi; kendine güvenen, ilgili, bilgili ve bilinçli nesiller yetiştirmek.
Başarılar...
Telefon03526213800
AdresNuman Cebeci İHO Reşadiye Mah. Bilgin Cad. No 14/1 Develi/KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://numancebeciiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriReşadiye Mah. Bilgin Cad. No:14/1 Develi/KAYSERİ
UlaşımOkulumuz Develi içinde olup Develi meydanına 2 km uzaklıktadır.
İl merkezine uzaklığı ise 40 km´dir.Şehir içi minibüs ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Develi içinde olup Develi meydanına 2 km uzaklıktadır.
İl merkezine uzaklığı ise 40 km´dir.
Servis BilgisiYok
Kontenjan BilgileriHer yıl 20 kız 20 erkek
Ders Saatleri07.30-16.30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı113
  • Derslik Sayısı16
  • Atölye Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı4
Kaynak:https://numancebeciiho.meb.k12.tr/38/03/763706/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)