Isparta / Yenişarbademli Fatih İlkokulu

Telefon:0 246 431 40 06 Adres:Gündoğdu mah. Dedegül Cad. Yenişarbademli ISPARTA Web Sitesi:https://yenisarfatihilkokulu.meb.k12.tr Isparta Okulları, Isparta Yenişarbademli Okulları, Isparta İlkokulları, Isparta Yenişarbademli İlkokulları, İlkokul Haberleri, Isparta İlkokul Haberleri, Isparta Yenişarbademli İlkokul Haberleri
Kaynak:https://yenisarfatihilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve Teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoş görü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MisyonAtatürk İlkeleri ve Devrimleri ışığında ; Laik demokratik Cumhuriyete ve kazanımlarına sahip çıkan; insana, doğaya, topluma saygılı, Ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, çağdaş ve bilimsel düşünceye sahip, üretken ve yaratıcı, özgüveni gelişmiş öğrenciler yetiştirmek.
Telefon0 246 431 40 06
AdresGündoğdu mah. Dedegül Cad. Yenişarbademli ISPARTA
İnternet Sitesihttps://yenisarfatihilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİl Merkezine olan uzaklık: 177 km
Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine olan uzaklık: 177 km
Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.
Ders Saatleri08:25 16:20
Isınma TürüMerkezi Sistem Kalorifer Sistemi
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı64
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://yenisarfatihilkokulu.meb.k12.tr/32/13/256314/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)