Isparta / Eğirdir Gülpembe Anaokulu

Telefon:02463116667 Adres:ALTINKUM MAH. BARLA CAD. ISPARTA EGIRDIR GUL PEMBE ANAOKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 19 EĞİRDİR / ISPARTA Web Sitesi:https://egirdirgulpembeanaokulu.meb.k12.tr Isparta Okulları, Isparta Eğirdir Okulları, Isparta Anaokulları, Isparta Eğirdir Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Isparta Anaokulu Haberleri, Isparta Eğirdir Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://egirdirgulpembeanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak yaratıcı, sosyal, dürüst, ilkeli, çağdaş, sevecen, kendine güvenen sorumluluklarını milli ve manevi değerlerini bilen ve koruyan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırmaya çalışmak ve projeler üretmek.
MisyonBiz Gülpembe anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlayarak, yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, milleti, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan pozitif enerjiyi ilke edinmiş bir okul öncesi eğitim kurumuyuz. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda hareket edebilen, laik demokrat ve insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek için varız.
Telefon02463116667
AdresALTINKUM MAH. BARLA CAD. ISPARTA EGIRDIR GUL PEMBE ANAOKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 19 EĞİRDİR / ISPARTA
İnternet Sitesihttps://egirdirgulpembeanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAltınkum Mahallesi Kumrular Sokak 2/5 Eğirdir / ISPARTA
UlaşımİL MERKEZİNE UZAKLIK 30 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 5 KM özel araç - Minibüs hattı
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE UZAKLIK 30 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 5 KM
Servis Bilgisiyok
Öğretim Şeklinormal
Ders Saatleri08:30 / 13:30
Yabancı Dilingilizce
Isınma Türükalorifer
İnternet BağlantısıADSL
ProjelerBEYAZ BAYRAK
BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı112
  • Derslik Sayısı7
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://egirdirgulpembeanaokulu.meb.k12.tr/32/04/966855/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)