Isparta / Atabey Dursun Aksoy Anaokulu

Telefon:0 246 271 31 28 Adres:Şehit Dursun Aksoy Anaokulu Onaç Mh. Aras Sok. No1 Atabey / Isparta Web Sitesi:https://sehitdursunaksoyanaokulu.meb.k12.tr Isparta Okulları, Isparta Atabey Okulları, Isparta Anaokulları, Isparta Atabey Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Isparta Anaokulu Haberleri, Isparta Atabey Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://sehitdursunaksoyanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli ve manevi değerlere sahip çıkan, gücünü milli manevi değerlerden alan, aynı zamanda modern düşünebilen, yaparak yaşayarak öğrenen, araştıran, sorgulayan, problemleri kendi çözebilen, insanlara ve doğaya saygılı bireyler yetiştirmek. Okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı ilköğretime hazırlamak. Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak. Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetirtirmek.
MisyonOkul öncesi eğitim çağındaki bütün çocuklarımızın okul öncesi eğitimden faydalanmalarını sağlayarak, çocuklarımızın bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunmak. Çocuklarımızın Türkceyi doğru, güzel ve etkili konuşmasına yardımcı olmak.
Telefon0 246 271 31 28
AdresŞehit Dursun Aksoy Anaokulu Onaç Mh. Aras Sok. No1 Atabey / Isparta
İnternet Sitesihttps://sehitdursunaksoyanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriATABEY MERKEZİ, MAHALLELERİ
UlaşımİL MERKEZİNE 22 KM. KARAYOLU.
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 22 KM.
Öğretim ŞekliTEKLİ
Ders Saatleri9:00 - 14:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı66
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://sehitdursunaksoyanaokulu.meb.k12.tr/32/03/965066/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)