Giresun / Şebinkarahisar Yavuz Selim Ortaokulu

Telefon:04547114244 Adres:BÜLBÜL MAH. ŞEHİT J.ONB.CEYHUN BAYRAKTAR SK. YAVUZ SELİM ORTAOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 ŞEBİNKARAHİSAR / GİRESUN Web Sitesi:https://ysoo.meb.k12.tr Giresun Okulları, Giresun Şebinkarahisar Okulları, Giresun Ortaokulları, Giresun Şebinkarahisar Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Giresun Ortaokul Haberleri, Giresun Şebinkarahisar Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ysoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonModel okul-tercih edilen okul olmak. Bir üst öğrenime daha fazla öğrenci gönderen okul olmak. Bilimsel düşünen bireyler yetiştiren okul olmak. Bulunduğu ülkenin, bölgenin ya da ilin en başarılı okulu olmak. Öğrenmeyi öğreten okul olmak. İyi vatandaş yetiştiren okul olmak.En iyi teknolojik donanım sahip okul olmak. Değişime ve gelişime açık okul olmak. Sosyo-kültürel etkinlikleri ile adından söz ettiren okul olmak. Öğrenci merkezli okul olmak.
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarına uygun eğitim vermek. Milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmek. Özgüven sahibi bireyler yetiştirmek. Sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.
Saygılı bireyler yetiştirmek. Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı göre ve sorumluluklarını bilen bireyler yetiştirmek. 21. yüzyılın gereksinimlerine cevap verebilecek donanıma sahip bireyler yetiştirmek. Milli eğitimin temel amaçlarına uygun eğitim vermek.
Telefon04547114244
Faks(454) 711 3304
AdresBÜLBÜL MAH. ŞEHİT J.ONB.CEYHUN BAYRAKTAR SK. YAVUZ SELİM ORTAOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 ŞEBİNKARAHİSAR / GİRESUN
İnternet Sitesihttps://ysoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBÜLBÜL MAH. ŞEHİT J.ONB.CEYHUN BAYRAKTAR SK. YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 ŞEBİNKARAHİSAR / GİRESUN
Ulaşımİlçe merkezindeYürüyerek veya taksiyle
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezinde
Ders Saatleri8:30-15:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma Türükalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı273
  • Derslik Sayısı38
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://ysoo.meb.k12.tr/28/10/718219/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)