Düzce / Merkez Beyköy Ortaokulu

Telefon:03805526115 Adres:Tepetarla mevkii Beyköy Ortaokulu Merkez/DÜZCE Web Sitesi:https://duzcebeykoyortaokulu.meb.k12.tr Düzce Okulları, Düzce Merkez Okulları, Düzce Ortaokulları, Düzce Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Düzce Ortaokul Haberleri, Düzce Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://duzcebeykoyortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, herkesin destek olduğu,her öğrencinin başardığı ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olmak.

Hiçbirimiz hepimiz kadar zeki değiliz…
MisyonAnayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun,Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda,gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle,Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında,bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,bilgiye kolayca ulaşabilen,yeni bilgiler üretebilen,ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için,
VARIZ...
BaşarılarOkulumuzun akademik alanda, sosyal kültürel ve sportif alanlarda birçok başarıları bulunmaktadır.
Telefon03805526115
AdresTepetarla mevkii Beyköy Ortaokulu Merkez/DÜZCE
İnternet Sitesihttps://duzcebeykoyortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBeytepe Mahallesi 17.Cadde BEYKÖY/DÜZCE
UlaşımOkulumuz Düzce il merkezine 7 Km uzaklıktadır. Beyköy Beldesi sınırları içerisindedir.Okulumuzun bulunduğu mevkiye her 15 dakikada bir Düzce Merkezden otobüs seferleri mevcuttur. Halk otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Şahsi aracınızla ise otoban bağlantı yolunu kullanarak yaklaşık 5 - 6 dk da merkeze ulaşabilirsiniz. Beldemizde kiralık ev sorunu kesinlikle yoktur. Toki Konutları okulumuza 200 metre mesafededir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Düzce il merkezine 7 Km uzaklıktadır. Beyköy Beldesi sınırları içerisindedir.
Servis Bilgisi12 Köy 1 mahalle okulumuza taşınmaktadır. Okulumuz taşımalı eğitim merkezidir.
Ders Saatleri08:40-15:25

Kurslar: Haftaiçi 15:20-16:50 arası
Kurslar: Haftasonu Cumartesi 09:00-13:10 arası.
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer-Doğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuz sportif faaliyetler alanında il düzeyinde ve ülke genelinde katıldığımız birçok branş mevcuttur.Okulumuzun il düzeyinde birçok başarısı vardır. Özellikle voleybol,futbol, atletizm, masa tenisi branşlarında birçok başarılara imza atmış bir okuluz.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz sosyal, kültürel ve bilimsel faaliyetler yönünde çok faaldir.Her yıl düzenlediğimiz il dışı gezilerimiz, yıl içi programlarımız, TÜBİTAK Bilim Fuarlarımız okulumuzun yıl içi etkinlikleridir.
  • Öğretmen Sayısı26
  • Öğrenci Sayısı306
  • Derslik Sayısı18
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://duzcebeykoyortaokulu.meb.k12.tr/81/01/732082/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)