Din Görevlilerinin Sahip Olması Gereken Ahlaki ve Mesleki Etik Değerler

Okulumuz Öğrencileri tarafından "Din Görevlilerinin Sahip Olması Gereken Ahlaki ve Mesleki Etik Değerler" konulu bir seminer düzenlenmiştir. 

Okulumuz 7. Sınıf öğrencilerinden Nihal ÜLÜ ve 8. sınıf öğrencilerinden Arife Yüsra Durmaz, Ayşegül Çetin, Aleyna Erdoğan, Şevval Aşık ve Gülistan Doğan "Din Görevlilerinin Sahip Olması Gereken Ahlaki ve Mesleki Etik Değerler" konulu bir seminer düzenlemişlerdir. Her bir öğrenci beşer dakika söz alarak din görevlilerinin topluma örnek olmaları, kendi yaşantılarıyla bunu göstermeleri, yumuşak huylu olmaları, dini yayma anlamında çaba göstermeleri, fedakar olmaları, batıl ve hurafelerden kaçınmaları ve dini ilkelere tam olarak bağlı olmaları gibi farklı yönleri öğrencilerimize aktardılar. seminer sonunda konunun öğrenilmesi ve pekiştirilmesi amacıyla soru cevap yöntemi ile öğrencilerin fikirlerini ifade etmeleri sağlanmıştır.

Bu uygulama ile öğrencilerimizin ileride toplum karşısında konuşma becerisi edinebilmeleri, bir fikri başkalarına uygun cümlelerle ifade edebilmeleri, ileride topluma öncülük edebilecek anneler ve bayan hatipler yetiştirmek hedeflenmiştir.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Develi Nevzer Erciş İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)