Deprem Bölgesine Yardım Eden Gönüllü Kursiyerlerimize Teşekkür Belgeleri Verildi.

DEPREM BÖLGESİNE YARDIM EDEN GÖNÜLLÜ KURSİYERLERİMİZE TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta yaşanan büyük depremlerde binlerce insanımız vefat etti. Ölenlere rahmet, kalanlara sağlık ve sıhhat diliyoruz. Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Halk Eğitimi Merkezi olarak bizlerde bu felaketin acılarına ortak olmaya çalıştık. Başta sayın kaymakamımız Sayın Bilal Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, sivil toplum kuruluşları ihtiyaç duyulan kumaşları sağladılar. Öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimiz depremzedelere her türlü giyecek malzemesi ve battaniyeyi üretmeye çalıştılar.

Diğer bir projede; Deprem bölgesindeki çocuklara yönelik olarak Matematik Öğretmeni İlknur Pınarcı koordinesinde, İlçe Kaymakamımız Sayın Bilal Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeniçağa Kızılay Temsilciliği ortaklığında “Oyuncaklar Acılarımıza Merhem Olsun" projesini gerçekleştirdik. Proje kapsamında ilçemiz, ilimiz ve ülkenin birçok yerinden oyuncaklar toplandı. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzde öğretmen ve kursiyerlerimiz tarafından oyuncaklar üretildi. Tüm bu oyuncaklar deprem bölgesindeki çocuklarımıza gönderildi. Onların acılarına bir parçada olsa merhem oldu.

Gerçekleştirilen bu projelerde görev alan kursiyerlerimize Teşekkür Belgeleri 6 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilen sergi açılışında verildi. Başta İlçe Kaymakamı Bilal Çelik, Belediye Başkan Vekili Erhan Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Kavuncu ve protokol üyeleri belge takdiminde bulundu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bolu Yeniçağa Yeniçağa Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)