Basında Biz

Basında Biz (Alıntı)


Kütahya Zafer Gazetesi Haberi :


"Kütahya Çinikent Özel Eğitim Okulu, engellilere dikkat çekmek için ‘Beyaz giyin farkındalığa adım at’ mottosuyla etkinlik düzenledi. Okul bahçesindeki etkinliğe öğretmen ve öğrenciler beyaz giyinerek katıldı.


Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte, okulun öğretmen ve öğrencileri gökyüzüne beyaz balon bıraktı.


Çinikent Özel Eğitim Okulu Müdürü Mustafa Çolak, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının engellilere dikkat çekmek olduğunu belirtti.


Engelliler Haftası’nın Birleşmiş Milletlere üye 156 ülke ile birlikte Türkiye’de de kutlandığını hatırlatan Çolak, şöyle devam etti: “Biz okul olarak bu yıl Engelliler Haftasını dolu dolu geçirelim, engellilere dikkat çekelim diye bazı etkinlikler düzenledik. ‘Beyaz giyin farkındalığa adım at’ sloganıyla hazırladığımız etkinliğimiz bunlardan bir tanesi. Bu etkinliğimize ilimizde üniversitelerimiz, bazı kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarımız da bugüne özel beyaz giyinerek bize destek oldular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”


Hafta dolayısıyla etkinliklerin devam edeceğini de kaydeden Çolak, 13 Mayıs’ta okul şenliğimiz 14-15 Mayıs’ta TÜBİTAK Bilim Şenliğimiz olacak. 16 Mayıs’ta da okul pikniğimizle haftayı sonlandırmış olacağız.” dedi.


Etkinlik kapsamında öğrenciler müzik eşliğinde dans edip oyunlar oynadı." RAMAZAN DOĞAN


Bu güzel ve anlamlı etkinlikte yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Emeğinize,yüreğinize  ve kaleminize sağlık .


#beyazgiyfarkındalığaadımat

#engellilerhaftası


#engelsizyaşam 


@kutahyazafergazetesi


@tcmeb 

@kutahyamilliegitim 

@ozelegitimverehberlik 

@mustafa.colak.43

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Merkez Çinikent Özel Eğitim İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)