Balıkesir / Altıeylül Şehit Ömer Faruk Bol İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://sehitomerfarukboliho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla farklılık meydana getirerek akademik alanda,sporda ve sanatta, Altıeylül İlçemizde ve İlimizde örnek bir İmam Hatip Orta Okulu olmak.
MisyonBiz Şehit Ömer Faruk Bol İmam Hatip ortaokulu olarak istiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın ve özgürlüğün verildiğini bilsin.Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.Okulumuzda çalışanlar, işlerini yaparken kendilerinden emin olsun. Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın, Kendilerine öz güvenleri olsun.Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye, daha güzele, hatta mükemmele ulaşmak için çalışsın.İmam Hatip okuluna gitmekten gurur duysun.
Telefon266 221 10 15
AdresGaziosmanpaşa Mahallesi Yakup Şevki Paşa Caddesi No.55 BALIKESİR
İnternet Sitesihttps://sehitomerfarukboliho.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım3 km.Eski SSK hastanesinin ilerisinde organize sanayi yolu üzerinde yer almakta olan Okulumuzdan Çarşı merkezine yada Toplu taşıma merkezine Gazi Osman Paşa Minibüsleriyle yada taksileriyle çok kolay bir ulaşımı vardır.
Merkezden Uzaklık3 km.
Servis Bilgisi2 adet resmi taşıma servisimiz vardır.
Ders Saatleri08:30-15:15
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda güreş salonu,voleybol,basketbol ve futbol sahaları yer almaktadır.2015-2016 Eğitim öğretim yılında voleybolda il birincisi olarak Manisa da yapılan müsabakalarda ilimizi temsil etmiştir.2016-2017 yılında kaleli yakar topta ilçe birincisi olmuştur. Aynı zamanda krosta ve judoda Balıkesir i temsilen diğer illerde yapılan müsabakalara öğrenci göndermiştir.
Bilimsel Etkinlikler3d Tasarım Beceri Atölyemiz,Eleştirel Düşünce ve Drama Atölyemiz ve Kuran-ı Kerim sınıfımız bulunmaktadır.
Projeler1 adet ETWINNING PROJEMİZ,1 Adet TÜBİTAK projemiz,´´Sınıflar Topluyor okulumuz kazanıyor´ adlı atık toplama projemiz,´´Ben okudum sen de oku´´ adlı kitap okuma ve bağışlama projemiz,´´Nesi Meşhur?´´ konulu ilçelerimizin tanıtıldığı projelerimiz mevcuttur.
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı159
  • Derslik Sayısı16
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sehitomerfarukboliho.meb.k12.tr/10/01/746255/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)