Aydın / Söke Çavdar Ferit Çavuş Ortaokulu

Kaynak:https://cavdar.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜlkenin her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmak.
Değişimi yakalayabilen; buna bağlı olarak farklılık yaratan; öğrencilerine yaşanılan zamanın gereksinimlerine karşılık düşecek beceriler kazandıran bir kurum olmak.
Aldığı eğitimin karşılığını topluma verebilen ve insanlığın gelişimi için bunun önemini fark edebilen nesiller yetiştirmek.
MisyonAtatürk ilke ve devrimlerine inanan; ilişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen,ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır.
AdresÇavdar Mahallesi Söke/ AYDIN
İnternet Sitesihttps://cavdar.meb.k12.tr
Harita
UlaşımÇavdar Mahallesi İl merkezi AYDIN´a Söke üzerinden 91 km,Bağarası-Bıyıklı-Koçarlı-İncirliova güzergahından 70 km uzaklıktadır.İlçe Merkezi SÖKE´ye ise 38 km uzaklıktadır.Ulaşım İlçe merkezine sabah mahalleden saat 08:00´de hareket eden mahalle dolmuşuyla sağlanmaktadır ve günde tek sefer düzenlenmektedir.Pazar günleri sefer yoktur.
Merkezden UzaklıkÇavdar Mahallesi İl merkezi AYDIN´a Söke üzerinden 91 km,Bağarası-Bıyıklı-Koçarlı-İncirliova güzergahından 70 km uzaklıktadır.İlçe Merkezi SÖKE´ye ise 38 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuza ait servis yoktur,öğretmenlerimiz hususi araçları ile ulaşım sağlamaktadır.
Ders Saatleri08:40-15:00
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı59
  • Derslik Sayısı7
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://cavdar.meb.k12.tr/09/12/312818/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)