Ateş Böceği Eğitim Tırı Okulumuzda

   Ateşböceği Öğrenim Birimlerinde 12 bilgisayarlı bilişim ve teknoloji odası, serbest etkinlik odası ve yaşam alanı bulunmaktadır. Her öğrencimiz 12 saatlik bir eğitimden geçmektedir.Tırın okulumuzda yaklaşık olarak ;16 iş günü kalması planlanmıştır.

Bilim Ateşböceği Öğrenim Birimi: İlköğretim çağı çocuklarının, fen bilimlerinin temel bilgi ve becerilerini kazandırmak, çocukların bilimsel düşünen, problem çözebilen ve bilime karşı olumlu tutum geliştiren bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak için geliştirilmiş eğitim programlarının uygulandığı Ateşböceği Öğrenim Birimidir.

Bilişim Ateşböceği Öğrenim Birimi: İlköğretim çağı çocuklarının, bilgisayar ve iletişim teknolojilerini hayatın her alanında kullanabilen ve bilgi toplumunun birer bireyi olan çocuklar yetiştirmek amacıyla oluşturulmuştur. Bu programda algoritma ve kodlama içerikleriyle, robotik setleriyle, Algo Dijital kodlama oyunuyla teknoloji farkındalığının artması, alg ritmik düşünme becerisi kazanması, yorumlaması ve zihinsel becerilerine destek olması amacıyla geliştirilmiş eğitim programlarının uygulandığı Ateşböceği Öğrenim Birimidir.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Melikgazi Mustafa Özgür İlkokulu

Kaynak:https://mustafaozgur.meb.k12.tr/icerikler/ates-bocegi-egitim-tiri-okulumuzda_13526461.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)