Artvin / Şavşat Çiçek Nene Anaokulu

Telefon:04665171165 Adres:YENİKÖY MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. NO: 4 ŞAVŞAT / ARTVİN Web Sitesi:https://savsatanaokulu.meb.k12.tr Artvin Okulları, Artvin Şavşat Okulları, Artvin Anaokulları, Artvin Şavşat Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Artvin Anaokulu Haberleri, Artvin Şavşat Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://savsatanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇocuklarımızın gelişim düzeyleri, ilgi alanları,bireysel farklılıkları dikkata alınarak, tüm gelişim alanlarındaki olumlu davranışların daha üst düzeye çıkarılması hedeflenir.Çocuklarımızın hayal güçlerini,yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmesi kendi ilgi alanlarının farkına varması.Araştırma ve öğrenmeye ilgi uyandırması,problem çözme becerilerinin geliştirilmesi .Çocuklarımızın yaparak yaşayarak öğrenmelerine ortam hazırlamak.Sevgi,saygı,işbirliği,sorumluluk, höşgörü, yardımlaşma,dayanışma,paylaşma davranışlarının geliştirilmesi.
MisyonManevi değerlere bağlı Atatürkçü çocuklar yetiştirmek. Bilgiyi ezbere dayalı değil araştırarak sorgulayarak yaparak yaşayarak edinmelrini sağlamak.Çocuklarımızın öz disiplinli ve benlik saygısı gelişmiş toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan paylaşımcı kendini ifade edebilen,sorumluluk sahibi, kendi hakkını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren ,gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı,doğayı koruma bilinci verilerek eğitim alırlar.
Telefon04665171165
Faks1
AdresYENİKÖY MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. NO: 4 ŞAVŞAT / ARTVİN
İnternet Sitesihttps://savsatanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım70 km
Ders SaatleriSABAHÇI SINIFLAR 08:30 -13:30
ÖĞLENCİ SINIFLAR 12:00-17:00
Isınma TürüKALORİFERLİ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı101
  • Derslik Sayısı6
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://savsatanaokulu.meb.k12.tr/08/07/964822/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)