Antalya / Demre Çevreli Bozoğlu - Tarkun İlkokulu

Telefon:0 242 874 20 02 Adres:Çevreli Köyü Demre/Antalya Web Sitesi:https://cevrelibozoglutarkunilkokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Demre Okulları, Antalya İlkokulları, Antalya Demre İlkokulları, İlkokul Haberleri, Antalya İlkokul Haberleri, Antalya Demre İlkokul Haberleri
Kaynak:https://cevrelibozoglutarkunilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model, her gün daha
iyiye ulaşmak için çalışılan, Herkesin destek olduğu, her öğrencinin başardığı ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olmak.
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
Telefon0 242 874 20 02
AdresÇevreli Köyü Demre/Antalya
İnternet Sitesihttps://cevrelibozoglutarkunilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇevreli Mahallesi Demre / Antalya
UlaşımAntalya´ya 165 km, Demre´ye 20 kmAntalya- Demre arası her yarım saatte bir servislerle ulaşım sağlanmaktadır. ilçe merkezinden okulumuza ulaşımda öğretmenlerin kendi imkanları ile sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkAntalya´ya 165 km, Demre´ye 20 km
Servis BilgisiOkulumuz taşımalı bir okuldur. Bazı öğretmenlerimiz servis ile anlaşarak okula gidiş gelişlerini Demre´den servis ile sağlamaktadır.
Ders Saatleri09:00-14:50
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı104
  • Derslik Sayısı6
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://cevrelibozoglutarkunilkokulu.meb.k12.tr/07/08/701146/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)