Antalya / Alanya Kestel İlkokulu

Telefon:0242 518 17 15 Adres:Kestel Mah. İlköğretim Cad. İlköğretim Okulu Sitesi No 16A 07425 Alanya/Antalya Web Sitesi:https://alanyakestelilkokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Alanya Okulları, Antalya İlkokulları, Antalya Alanya İlkokulları, İlkokul Haberleri, Antalya İlkokul Haberleri, Antalya Alanya İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz
Yetiştirmekle mükellef bulunduğumuz bireylerin, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak; Tüm personelin katılımıyla; İNSAN HAKLARINA SAYGILI,DEMOKRASİYİ ÖZÜMSEMİŞ,MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP,YAŞININ GEREKTİRDİĞİ BİLGİLERLE DONANMIŞ,GELECEĞİN İDEALİST NESİLLERİNİ YETİŞTİRENLER OLARAK; ÖRNEK BİR İLKOKUL OLMAKTIR.
MisyonMisyonumuz
Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimin ışığında, Demokratik bir ortamda; doğru, zamanında ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ; yönetici, öğretmen ve veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek; DÜRÜST- NAMUSLU-ÇALIŞKAN,ÜLKESİNİ VE MİLLETİNİ SEVEN, ÜLKESİNE VE CUMHURİYETE sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir
Telefon0242 518 17 15
AdresKestel Mah. İlköğretim Cad. İlköğretim Okulu Sitesi No 16A 07425 Alanya/Antalya
İnternet Sitesihttps://alanyakestelilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Kestel Mahallesi içindeki en eski okuldur. Kestel´in merkezinde bulunmaktadır.Mahallemizde sağlık ocağı mevcuttur.Ayrıca Alaaddin Keykubat Üniversitesi Kestel yerleşkesi mahallemizde bulunmaktadır.
UlaşımAntalya´ya yaklaşık 150 km ve Alanya İlçe merkezine ise 7 km mesafede olup,Alanya-Gazipaşa yolu üzerinden 400 metre içeride Kestel mahallesi merkezinde bulunmaktadır.Alanyadan her 10 dakikaya bir şehiriçi otobüsleri çalışmaktadır.Yol duble olup oldukça akıcı ve rahat bir ulaşımdır.Gazipaşa Havaalanına uzaklık ise yaklaşık 30 km dir ve her an dolmuş bulma imkanı mevcuttur.
Merkezden UzaklıkAntalya´ya yaklaşık 150 km ve Alanya İlçe merkezine ise 7 km mesafede olup,Alanya-Gazipaşa yolu üzerinden 400 metre içeride Kestel mahallesi merkezinde bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:30-15:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma Türüklima
İnternet BağlantısıYok
ProjelerANTALYA İL PROJELERİ, DEĞERLER EĞİTİMİ PROJELERİ - AHENK Projesi
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı348
  • Derslik Sayısı10
Kaynak:https://alanyakestelilkokulu.meb.k12.tr/07/03/702312/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)