Ankara / Yenimahalle Mürüvet - Bekir Elmaağaçlı Ortaokulu

Telefon:312 336 01 54 Adres:YEŞİLEVLER MAH. 929. CAD. 902. SOK NO 5 YENİMAHALLE ANKARA Web Sitesi:https://mbe.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Yenimahalle Okulları, Ankara Ortaokulları, Ankara Yenimahalle Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Ankara Ortaokul Haberleri, Ankara Yenimahalle Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://mbe.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYüzyılda çağın gereklerine uygun teknolojiyi programlara yansıtarak eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek istiyoruz. Okullarda öğrenci, öğretmen ve çalışan diğer personelin kendilerini geliştirmelerini araştırmalarını ve yenilemelerini sağlayarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Öğrencilerin fiziksel, ruhsal, bilişsel dönemlerine uygun eğitim sağlanmasını istiyoruz. Ezbere dayalı değil, araştırma ve uygulamaya dayalı eğitim programlarının gerçekleştirilmesini istiyoruz. Bilgisayar destekli, dil laboratuarlarına işlerlik kazandıran bir eğitim istiyoruz. Sosyal faaliyetlere ağırlık kazandıran bir eğitim sistemi istiyoruz. Derslere uygun atölyelerin ( müzik, resim, laboratuar, kütüphane ) oluşturulmasını istiyoruz. Öğrencilere sorumluluk verip, toplumun desteğini almak istiyoruz
Misyon21. yüzyılda gençlerimizin ve yetişkinlerimizin eğitim ve öğretiminde kaliteyi yüksek tutmak ve gelişen dünya standartlarına uygun bireyler yetiştirmeyi gerçekleştirmek için varız. Öğretmenlerin, öğrencilerin, velilerin çağın gereklerine uygun olarak gelişmesini sağlayabilmek ve teknolojik gelişmelerden faydalanarak var olmalarını sağlamak için varız. İnsanlar arası ilişkilerin kurulmasında sevgi saygı ve barışçı ortamın gelişmesi için varız. Demokratik, laik, çağdaş bir eğitimi okul aracılığı ile gerçekleştirmek için varız. Kendimizi ve çevremizi tanıyıp onun gereklerine uygun bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak için varız.
Telefon312 336 01 54
Faks312 336 01 64
AdresYEŞİLEVLER MAH. 929. CAD. 902. SOK NO 5 YENİMAHALLE ANKARA
İnternet Sitesihttps://mbe.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri1200-2000 TL kira
UlaşımYenimahalle Kaymakamlığına 3 km uzaklıkta, Demetevler´e 1 km uzaklıkta, Serhat Mahallesine 2km uzaklıktadır.Hastane Metrosu durağından 275 Nolu EGO Ringine binildiğinde TOKİ-2 Konutları durağında inilecek . Duraktan yürüme mesafesi ile okul 5 dakika uzaklıktadır.
Hastane Metrosu çıkışından ticari taksi ile okulumuza gelindiğinde ise 10 TL lik bir yol ücreti vardır.
Merkezden UzaklıkYenimahalle Kaymakamlığına 3 km uzaklıkta, Demetevler´e 1 km uzaklıkta, Serhat Mahallesine 2km uzaklıktadır.
Kontenjan BilgileriOkulumuz Ortaokul Bölümünde 495 öğrenci eğitim görmektedir.
Ders SaatleriSabah Ders Başlama Saat:09:00 Ders Bitiş Saati:15:35
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı50
  • Öğrenci Sayısı498
  • Derslik Sayısı32
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://mbe.meb.k12.tr/06/25/973210/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)