Ankara / Şereflikoçhisar Şereflikoçhisar Toki Ortaokulu

Telefon:03126880044 Adres:Mehmet Akif Ersoy Mah. Vali İsa parlak Sk. No5 Toki Konutları Şereflikoçhisar/ANKARA Web Sitesi:https://sereflikochisartoki.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Şereflikoçhisar Okulları, Ankara Ortaokulları, Ankara Şereflikoçhisar Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Ankara Ortaokul Haberleri, Ankara Şereflikoçhisar Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sereflikochisartoki.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim Sisteminde oluşturulacak çağdaş gelişmelere yön vermek, Türk Milletinin dünya milletleri içinde saygınlığını koruyacak değerlerini benimseyen Bilim Çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerini yansıtan, çağdaş teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yoluyla, Türkiye de ve diğer ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.
MisyonBiz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek öz güveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
Telefon03126880044
AdresMehmet Akif Ersoy Mah. Vali İsa parlak Sk. No5 Toki Konutları Şereflikoçhisar/ANKARA
İnternet Sitesihttps://sereflikochisartoki.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMehmet Akif Ersoy Mahallesi.Vali İsa Parlak Sokak No:5 Şereflikoçhisar /ANKARA
Ulaşımİlçe merkezindeYürüyerek-Şehir içi minibüsleri
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezinde
Ders Saatleri08.30-15.25
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı214
  • Derslik Sayısı10
Kaynak:https://sereflikochisartoki.meb.k12.tr/06/24/966714/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)