Ankara / Pursaklar Pursaklar Feride Bekçioğlu Ortaokulu

Telefon:3125270506 Adres:YUNUS EMRE MAH. SEMBOL SK. FERIDE BEKÇIOĞLU ORTAOKULU BLOK NO 6A PURSAKLAR / ANKARA Web Sitesi:https://feridebekciogluortaokulu.meb.k12.tr Ankara Okulları, Ankara Pursaklar Okulları, Ankara Ortaokulları, Ankara Pursaklar Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Ankara Ortaokul Haberleri, Ankara Pursaklar Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://feridebekciogluortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitimin ana öğesi ve baş haznesi olan insanı, Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı, duyarlı, nitelikli ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirmektir.
MisyonPozitif bilimi rehber edinmiş, klasik eğitim ve öğretim ortamlarının dışına çıkıp FCL (Geleceğin Sınıf Laboratuvarları ) ortamlarında; mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Telefon3125270506
FaksYOK
AdresYUNUS EMRE MAH. SEMBOL SK. FERIDE BEKÇIOĞLU ORTAOKULU BLOK NO 6A PURSAKLAR / ANKARA
İnternet Sitesihttps://feridebekciogluortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYunus Emre Mah.Sembol Sok.NO:6 Pursaklar / ANKARA
Ulaşımİl Merkezine Uzaklık :10 Km
İlçe Merkezine Uzaklık :1 KmPursaklar 439-440 nolu otobüs veya Pursaklar dolmuşları ile Pursaklar merkezde(Beşyol)inerek yürünebilir
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine Uzaklık :10 Km
İlçe Merkezine Uzaklık :1 Km
Servis BilgisiAdres kayıt bölgelerimizden servisimiz bulunmaktadır.
Ders Saatleri08.50-14.55
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDOĞAL GAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerPursaklar Feride Bekçioğlu Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübümüz faaliyetlerini Bilek Güreşi, Halter, Masa Tenisi, Bocce ve Atletizm branşlarında sürdürmektedir. Masa Tenisi takımımız Pursaklar İlçe 1. si ve Ankara Şampiyonu olmuştur.
  • Öğretmen Sayısı76
  • Öğrenci Sayısı1292
  • Derslik Sayısı49
  • Atölye Sayısı2
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://feridebekciogluortaokulu.meb.k12.tr/06/29/711055/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)