32 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Tekeli Ortaokulu Yıldız Erkek Futbol Takımı Kırıkkale'de yapılan maçlar sonucunda Türkiye finallerine çıkmaya hak kazandı.

Tekeli Ortaokulu Erkek Futbol Takımı öğrencileri Antalya'da yapılan maçlar sonucu Hatay iline grup maçlarında çıkmaya hak kazanmıştı. Takım 1 Nisan'da Hatay ilinde yapılan grup maçlarında şampiyon olmuştu. 22-25 Mart tarihleri arasında Kırıkkale'de yapılan yarı final müsabakalarına katılarak Serik ve Antalya'mızı Türkiye'de temsil etmiştir. Serik Tekeli Ortaokulu Yıldız Erkekler Futbol Takımı Kırıkkale'de yapılan Türkiye yarı final maçlarında Artvin Hopa Yavuz Selim Ortaokulu'nu 4-1, Kayseri Şehit Ali Örnek Ortaokulunu 4-1, Trabzon Bener Cordan Ortaokulu'nu 2-1 yenerek finalde Gümüşhane Kelkit Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu ile oynamaya hak kazanmıştır. Gümüşhane Kelkit Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu'nu da 3-0 yenerek Türkiye'de ilk 8 takım arasına girmiş, final maçlarında oynamaya hak kazanmıştır.

Okulun ve takımın bu haklı gururunu destekleyen Serik halkı Çınaraltı Meydanı'nda bu sevince ortak oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, İlçe Spor Müdürü Mevlüt Özen, Mhp İlçe Başkanı Osman Üstünmet, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Okul Aile Birliği Başkanı Durmuş Durmaz ve üyeleri, önceki dönem Okul-aile Birliği Başkanı Mehmet Baş, Merkez Mahalle Muhtarı Zafer Korkmaz, Orta Mahalle Muhtarı Hüseyin İnce, Öncel Klima Halil Küçük, An Elektronik Elektrik Mühendisi Eşref Akman'ın da katılımlarıyla davullu zurnalı karşılama ile takıma manevi yönden büyük destek olmuşlardır. Çınaraltı Meydanı'ndan Tekeli Ortaokuluna büyük bir coşkuyla yürüyerek gelen kalabalık okulda kutlamalara devam etmiştir.

            Serik  İlçe Spor Müdürü Mevlüt Özen şunları belirtti: "Tekeli Ortaokulu Müdürlüğünü, öğrencilerimizi ve öğretmenlerini Serik ve Antalya'mıza ve yaşattığı bu gururdan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İlçe Spor Müdürlüğü olarak her daim destek olmaya devam edeceğiz."

Serik  İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz: "Tekeli Ortaokulu Müdürlüğümüze, öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum."  dedi.

           Okul Müdürü Halil Alkan: "Bundan 32 yıl önce Serik'imizin adını Türkiye finallerine 4. olarak yazdırmıştık. Serik'imizde spor faaliyetlerinin gelişimine katkı sağlayan emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Demir'e çok teşekkür ederim. Öğrencilerimizin başarılarında desteklerini esirgemeyen, ilçemiz eğitimine katkılarını her daim gösteren öğrencilerimizi ve bizleri onurlandıran Serik Kaymakam V. Sn. Ahmet Hikmet Şahin'e, Serik Belediye Başkanımız Sn. Enver Aputkan'a ve fedakar ekibine, İlçe Spor Müdürü Mevlüt Özen'e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz'e şükranlarımı sunuyorum. Bu zorlu süreçte böylesi önemli bir başarının elde edilmesinde emeği geçen, özverili çalışmalarıyla göz dolduran öğretmenlerimize, özellikle de Mehmet Sami Gedik ve Cumalı 1966 Spor Kulübü Antrenörü Şevki Karasu'ya teşekkür ediyorum. Buraya gelerek bizleri onurlandıran Mhp İlçe Başkanı Osman Üstünmet'e, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş'a, Okul Aile Birliği Başkanı Durmuş Durmaz ve üyelerine, önceki dönem Okul-aile Birliği Başkanı Mehmet Baş'a, Merkez Mahalle Muhtarı Zafer Korkmaz'a, Orta Mahalle Muhtarı Hüseyin İnce'ye, Öncel Klima Halil Küçük'e, An Elektronik Elektrik Mühendisi Eşref Akman'a çok teşekkür ediyorum. Bu kutlamayla çocuklarımızı, takımımızı motive eden Müzisyen Merkez Mahallesi Azası Durmuş Meke ve ekibine çok teşekkür ederim. Bizlerin her daim yanında olan değerli basın mensuplarına da teşekkür ediyorum. Başarıya katkı sağlayan Tekeli Ortaokulu ailesine; idareci arkadaşlarıma, öğretmenlerime, Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna ve çocuklarımızda en çok emeği geçen kıymetli velilerimize ve sporcu öğrencilerime çok teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını Yüce Mevla'mdan niyaz ediyorum." dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Serik Tekeli İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)