23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yıl Dönümünü Coşkuyla Kutladık.

          Çocuklarımızın mutluluğu, ülkemizin geleceği demektir. Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun. 23 Nisan, sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın çocuklarına adanmış bir bayramdır. Bugün, çocukların eşitlik, adalet ve özgürlük içinde büyüdüğü bir dünya için çalışmaya ve çaba göstermeye devam etmeliyiz.

          23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz programa Kaymakamımız Sayın Volkan KAPLAN ve eşi Hanımefendi Gözde KAPLAN, Atkaracalar Belediye Başkanı Sayın Harun OFLAZ ve eşi Hanımefendi Nilgün OFLAZ, Çardaklı  Belediye Başkanı Sayın Şaban BALKIŞ, Kamu Kurum Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri ve çok sayıda öğrenci velimiz katılım sağladı.

          Öğrencilerimizin yoğun hazırlık ve çalışmaları sonucunda sergilemiş oldukları gösteriler misafirler tarafından büyük beğeni topladı.

          Programımıza katılımlarından dolayı Kaymakamımız sayın Volkan KAPLAN'a, Belediye Başkanlarımıza, Kamu Kurum Amirlerimize, Siyasi Parti Temsilcilerimize, öğrenci velilerimize ve son olarak programın gerçekleşmesinde emeği geçen yönetici, öğretmen ve kıymetli öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çankırı Atkaracalar Atkaracalar Cumhuriyet İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)