Zümre Toplantıları Gerçekleştirildi

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ders yılı sonu zümre öğetmenler kurulu toplantıları her branşta çevrimiçi uzaktan eğitim araçları ile gerçekleştirildi.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı ders yılı sonu zümre öğretmenler kurulu toplantıları 24 Haziran 2020 tarihinde her branşta çevrimiçi uzaktan eğitim araçları ile gerçekleştirildi. Gündem maddelerine ek olarak şu maddeler de toplantılarda görüşülerek tutanaklar oluşturuldu.

• Covid-19 salgını süresince alınan tedbirler kapsamında Bakanlık, ilçe/il millî eğitim müdürlükleri ile okul/kurumlar tarafından gerçekleştirilen uzaktan eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve konuya ilişkin raporun hazırlanması.

• Covıd-19 salgını sonrası kontrollü normalleşme sürecinde okul, sınıf ve zümre genelinde yapılacak iş ve işlemlerin belirlenmesi.

• 2020-2021 Eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin Covıd-19 salgını sürecindeki öğrenme kazanımlarına ilişkin eksiklerin giderilmesine yönelik gerçekleştirilecek tamamlayıcı eğitim programının planlanması.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep İslahiye Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)