Zümre Öğretmenleri İle Uzaktan Eğitim Değerlendirmesi Devam Ediyor

Okul müdürümüz Zekeriya Bozmaz başkanlığında tüm branş öğretmenleri ile uzaktan eğitim çalışmalarının değerlendirilmesi amacıyla toplantılar tertip edildi. 21.09.2020 pazartesi günü Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri, 22.09.2020 salı günü Metematik öğretmenleri, 22.09.2020 Sınıf rehber öğretmenleri,23.09.2020 çarşamba günü tarih, felsefe, coğrafya, resim, beden eğitimi öğretmenleri ile toplantı düzenlenlendi. 24.09.2020 perşembe günü ihl meslek dersleri öğretmenleri ve arapça öğretmenleri, 25.09.2020 cuma günü fizik, kimya, biyoloji öğretmenleri ile toplantı yapılacak.

 Toplantıda uzaktan eğitimin değerlendirilmesinin yanı sıra, psikososyal bilgilendirme rehberi hakkında bilgi verildi. Braş bazında uzaktan eğitim ortamında öğrenciye ve veliye ulaşmak; eba canlı derse öğrencilerin katılımını arttırmak; başarıyı arttırmak için alınması gereken önlemler ve yaşanan sıkıntılar tek tek ele alındı. Bu bağlamda sınıf rehber öğretmenleri başta olmak üzere tüm öğretmenlerin velilerle iş birliği içerisinde olmaları istendi. whatsAp grupları oluşturularak velilere ve öğrencilere ulaşmak için gerekli hassasiyetin gösterilmesi istendi. 

  Sınıf rehber öğretmenleri ile yapılan toplantıda ek olarak; pdr öğretmenlerimiz tarafından sınıf rehber öğretmenlerinin öğrencilere uzaktan eğitim yoluyla psikososyal destek hizmetleri kapsamında psikoeğitim programı uygulamaları hakkında bilgi verildi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Malatya Battalgazi Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)