Zonguldak Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Sevilen Köktürk "Covid - 19 İle Mücadele ve Covid - 19'dan Korunmanın Yöntemleri" Konulu Seminere İl Müdürümüz Züleyha Aldoğan Da Katıldı.

Mehmet Çelikel Lisesi Salonunda Zonguldak Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Sevilen KÖKTÜRK tarafından öğrenci velilerimize yönelik gerçekleştirilen "Covid-19 ile Mücadele ve Covid-19'dan Korunmanın Yöntemleri" konulu seminere İl Müdürümüz Züleyha ALDOĞAN da katıldı.

Velilere yönelik düzenlenen eğitim semineri katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. "Covid-19 ile Mücadele ve Covid-19'dan Korunmanın Yöntemleri"ni velilerimize anlatan Dr. Sevilen KÖKTÜRK velilerimizden yöneltilen soruları yanıtladı.

Düzenlenen programın sonunda konuşan İl Milli Eğitim Müdürümüz Züleyha ALDOĞAN, değerli birikimlerini velilerimiz ile paylaşan Dr. Sevilen KÖKTÜRK'e teşekkür ederek Covid-19'un yayılmasını önlemek ve de yüz yüze eğitime devam edebilmek için okullarımızın kapanmaması için aşı olmamız gerektiğini vurgulayarak bu konuda herkesin duyarlı olmasını istedi; aşılanmayla birlikte maske, mesafe ve temizliğin önemini de hatırlattı. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Çaycuma Mimar Sinan Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)