Zonguldak / Devrek Devrek Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon:372 594 3020 Adres:ÇAYDEĞİRMENİ BELDESİ MERKEZ MAH. CUMHURİYET MEY. CAYDEGIRMENI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI A BLOK NO 2 DEVREK / ZONGULDAK Web Sitesi:https://caydegirmenicpal.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Devrek Okulları, Zonguldak Çok Programlı Anadolu Liseleri, Zonguldak Devrek Çok Programlı Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Zonguldak Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Zonguldak Devrek Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://caydegirmenicpal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, bilgili, becerikli ve donanımlı öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, insan haklarına saygılı, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, topluma karşı sorumluluk duyan, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Telefon372 594 3020
Faks3725943020
AdresÇAYDEĞİRMENİ BELDESİ MERKEZ MAH. CUMHURİYET MEY. CAYDEGIRMENI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI A BLOK NO 2 DEVREK / ZONGULDAK
İnternet Sitesihttps://caydegirmenicpal.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Devrek ilçesi Çaydeğirmeni Beldesi sınırlarında yer almakta olup ilçe merkezine 11 km uzaklıkta bulunmaktadır.İlçe Merkezine ulaşım dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Devrek ilçesi Çaydeğirmeni Beldesi sınırlarında yer almakta olup ilçe merkezine 11 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:40 16.30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı30
  • Öğrenci Sayısı259
  • Derslik Sayısı13
  • Atölye Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı2
  • Yemekhane Sayısı2
Kaynak:https://caydegirmenicpal.meb.k12.tr/67/06/761479/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)