Zonguldak / Çaycuma Perşembe Anaokulu

Telefon:3726385028 Adres:Perşembe Merkez Atatürk Cad. Çaycuma ZONGULDAK Web Sitesi:https://persembeanaokulu.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Çaycuma Okulları, Zonguldak Anaokulları, Zonguldak Çaycuma Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Zonguldak Anaokulu Haberleri, Zonguldak Çaycuma Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://persembeanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYeniliklere açık aynı zamanda kendi kültürünü benimsemiş, özüyle gurur duyan, temel ahlaki değerleri prensip edinmiş küçüklerini şefkatle kucaklayan, büyüklerine saygıyı görev bilen, vatanına, milletine hayırlı, ilimsiz bilim bilimsiz ilim eksiktir diyen, parmakla gösterilen, imrenilen evlatlar yetiştirerek yılların eskitmeye gücünün yetmeyeceği ilk günkü azmimizle ve heyecanımızla daima saygın bir okul olmak.
MisyonBu günün küçüğü yarının büyüğü ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın, sevgi dolu, yaratıcı, duyarlı, mutlu, ahlaki değerleri benimsemiş, benlik kavramı ve öz güveni gelişmiş bireyler olarak yetişmeleri; temel bilgi ve becerileri kazanarak bir üst öğrenim dönemine en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamaktır.
BaşarılarBEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ ALDI
SIFIR ATIK BELGESİ ALINDI
OKULUM TEMİZ BELGESİ ALINDI
Telefon3726385028
AdresPerşembe Merkez Atatürk Cad. Çaycuma ZONGULDAK
İnternet Sitesihttps://persembeanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriPerşembe Beldesi Merkez Atatürk Cad. Çaycuma/ ZONGULDAK
UlaşımZonguldak iline 58 km, Çaycuma ilçesine 10 km mesafededir. Karayolu ile ulaşılır.Demir yoluna 5 dakika ve hava yoluna yarım saat mesafededir.
Merkezden UzaklıkZonguldak iline 58 km, Çaycuma ilçesine 10 km mesafededir.
Servis BilgisiBeldemizde bulunan ilkokul, ortaokul ve lise için ilçe merkezinden öğretmen servisi kalkmaktadır. Okulumuza gelen öğretmenler de bu servisleri kullanabilmektedir. Okullar aynı güzergahtadır.
Öğretim ŞekliYARIM GÜN
Ders Saatleri09.00-14.00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
ProjelerMASALİNA E TWİNNİNG PROJESİ
MİNİK TEMA
AKIL ZON
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı33
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://persembeanaokulu.meb.k12.tr/67/05/759186/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)