Zonguldak / Çaycuma Pehlivanlar Anaokulu

Telefon:3726150063 Adres:PEHLİVANLAR MAH. KÜLTÜR SK. NO 3 ÇAYCUMA / ZONGULDAK Web Sitesi:https://pehlivanlaranaokulu.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Çaycuma Okulları, Zonguldak Anaokulları, Zonguldak Çaycuma Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Zonguldak Anaokulu Haberleri, Zonguldak Çaycuma Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://pehlivanlaranaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak. Milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişime açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.
MisyonYenilikçi, çalışkan, değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran, kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen, liderlik vasıflarını keşfeden ve kullanan, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, yeri geldiğinde teşekkür edip, özür dileyebilen, kendini ifade edebilen, ne istediğini bilen, tüketen değil, üreten, iç dünyası zengin bireyler yetiştirmektir.
Telefon3726150063
AdresPEHLİVANLAR MAH. KÜLTÜR SK. NO 3 ÇAYCUMA / ZONGULDAK
İnternet Sitesihttps://pehlivanlaranaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımZonguldak Merkeze 45 km, İlçe Merkezine 1 km Mesafededir.
Öğretim ŞekliYARIM GÜN - ÖĞLEDEN SONRA KULÜP ÇALIŞMAMIZ VARDIR
Ders Saatleri08:30-16:50
Isınma TürüDoğalgaz Kombi
İnternet BağlantısıYok
ProjelerTema Sıfır Atık Projesi
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı131
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://pehlivanlaranaokulu.meb.k12.tr/67/05/765744/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)