Yüz Yüze Eğitime Hazırız

Okulumuzu yüz yüze eğitim için hazır hale getirdik. Önceliğimiz  "Temizlik-Maske-Mesafe" üç altın kural ve her gün Sınıfların havalandırılması ve dezenfektanı yapılarak Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini beklemektedir.

21 Eylül'de yüz yüze eğitime başlayacağımızdan okulumuzda Covid-19 salgını, hijyen tedbirleri kapsamında uyarı afişleriyle panomuzu oluşturduk. Okul bahçesi sosyal mesafe için düzenlendi, Girişe ve her kata dezenfektan ünitesi takıldı. Bütün sınıflar, merdivenler ve koridorlar sosyal mesafe, maske ve el yıkama ile ilgili uyarı işaretleri ile donatıldı. Atıkların bertarafı için sınıf ve koridorlardaki çöp kutuları pedallı çöp kutularıyla değiştirildi. Öğrenci sıraları etiketlenerek sosyal mesafeye uygun aynı sıraya oturmaları yüz yüze eğitime gelen 8.sınıf öğrencileriyle 12 Ekim 2020 tarihinde başlandı.
Okulumuz tüm sınıflar ve birimler ve her kat uygun hale getirilmiştir.
Okulumuzda yapılan Covid-19, hijyen ve dezenfektan çalışmalarındaki finansman anlamında yardımları için başta Mustafa Özdemir, Ali Genelioğlu ve tüm hayırseverlerimize ve müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize ve yardımcı hizmetlilerimize çok teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Merkez Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://afyonmehmetakifersoyiho.meb.k12.tr/icerikler/yuz-yuze-egitime-haziriz_9992709.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)