Yüz Yüze Eğitim Başladı

Okulumuzda 02/03/2021 tarihinde seyreltilmiş şekilde eğitim başladı. 3. ve 4. sınıflar sabah 08:20 iki grup halinde eğitime devam edecekler. 1. ve 2. sınıflar öğleden sonra 13:10 da eğitime yüzyüze olarak başladılar. İl Milli Eğim Müdürü Mustafa Sami AKYOL ve İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin YAZIR okulumuza açılış için ziyarette bulundu. Öğrencilerimizin okulun açılması ile yaşadıkları duygularını öğrendiler. Öğrencilerimizle sohbet ettiler. Okulumuzun öğretmenleri ile uzaktan eğitim ile ilgili görüşlerini aldılar. Eğitimin yüz yüze olmasının kıymetini bilerek pandemi ile ilgili kurallara azami dikkat gösterilmesini tavsiye ettiler.

Öğrencilerimizi son ders çıkışında almaya gelen velilerimizin de görüşlerini aldılar. Velilerimizin istek ve taleplerini dinlediler. Yüz yüze eğitimin başlamasının ve normalleşmeye doğru atılacak adımların atılması dilekleri ile okulumuzdan ayrıldılar. 

Normalleşme adımları bugün itibarıyla resmen başladı. Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısında alınan kararlar doğrultusunda eğitim öğretimde de il bazlı olarak yerinde karar uygulaması başladı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bilecik Merkez Ertuğrulgazi İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)