Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Mesajı

Değerli meslektaşlarım, geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ve kıymetli velilerimiz;

 

2017- 2018 eğitim öğretim yılının birinci dönemini bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktayız.

 

Her zaman belirttiğimiz gibi; Türkçe ve Türk Kültürü derslerimizi sürdürmeleri amacıyla yurt dışında görev yapan öğretmenlerimizle, yurt dışında bulunan okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizle, Türkiye Türkçesi Öğretim Merkezlerinde görev yapan öğretmenlerimizle, idarecilerimizle ve binlerce öğrencimizle birlikte büyük bir aileyiz. Bu ailenin tüm fertlerine bu eğitim öğretim yılının ilk döneminde göstermiş oldukları özverili çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.

 

Bugün karnelerini alan öğrencilerimizi yorucu bir dönemde gösterdikleri gayretten dolayı tebrik ediyorum. Bununla birlikte karnelerde yer alan notlar, öğrencilerimizin başarılarının yegâne göstergesi değildir. Öğrencilerimizin davranışları, hayata ve geleceğe bakış açıları, tutum ve kişilikleri,  mutlu olmaları, sevildiklerini ve önemsendiklerini hissetmeleri en az akademik başarıların birer yansıması olan karne notları kadar önemlidir.

 

Ülkemizden uzakta mesken tutmuş saygıdeğer anne ve babalara da öğrencilerimizin karneleri nasıl olursa olsun hoşgörüyle yaklaşmalarını temenni ediyor, tatilde bol bol onlarla vakit geçirmelerini, sevgi ve desteklerini onlardan esirgememelerini ümit ediyorum.

 

Değerli meslektaşlarım;

 

Yurt dışında maarif camiâmızı temsil eden siz değerli öğretmenlerimize de özverili çalışmalarından ötürü hassaten teşekkür eder, iyi tatiller dilerim.

 

Saygılarımla…

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Menemen Ulukent Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)