Yıl Sonu Etkinliğinde Paydaşlarımızla Bir Araya Geldik. . .

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sonunda ilkini gerçekleştirdiğimiz Pilav Günü etkinliğimizde paydaşlarımızla bir araya geldik. Belediye Başkanımız Sayın Savaş KALAYCI, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Abdurrahman KURT, Şube Müdürümüz Sayın Haşim TUNCA, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Selahaddin PEKOĞLU, değerli iş adamlarımız, ustalarımızın katılımı, öğretmen ve öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin canlı müzik dinletisi ile başlayan programımız, Kurum Müdürümüz Sayın Muzaffer ÇİFTÇİOĞLU'nun açılış konuşması, halk oyunları ekibinin gösterisi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle okulumuzda düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvası şampiyonlarına ödüllerinin takdimi, emekli olan öğretmenimize plaket takdimi ve pilav ikramı ile tamamlandı.

Sanayimizin değerli ustaları, milli eğitimin değerli çalışanları, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz programımız sonunda öğrencilerimiz gönüllerince orkestra eşliğinde eğlendiler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Karaman Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)